Yasa dışı dinlemeden gözaltına alınan polislerin telekulak listesi 2010 KPSS'deki kopya skandalına ilişkin ipuçları da verdi. Telekulakçıların ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa
Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU/CSU) Milletvekili Marian Wendt, 'Türkiye'de ya da Almanya'da PKK bundan önce de şimdi de demokratik bir organizasyon olmamıştır' dedi.
Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiaları kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Ankara Emniyet İstihbarat ve Terör Şube Müdürlüğü'nden bilgi isted
Başbakan Ahmet Davutoğlu valilere seslendiği toplantıda iç güvenlik paketine ilişkin mesajlar verdi. Davutoğlu, kamu düzenini korumak için valilerden "kudretli" davranmasını istedi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, PKK lideri Öcalan’ın çözüm için önerdiği ve üzerinde uzlaşma sağlanan 10 maddelik taslağı hükümetin değiştirmek istediğini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Tarım Bakanlığı'nın Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) tanıtım toplantısında çiftçilere müjdeler verdi. Çiftçilere 2 milyar lira destek ve
Sendika değiştirdikleri gerekçesiyle işten atıldıklarını söyleyen Ülker işçileri 122 gündür İstanbul Topkapı'daki fabrikanın önünde eylem yapıyor. Yeterli desteği görememekten ş
Almanya'daki Deniz Feneri e.V. bağlantılı davada mütalaasını açıklayan savcı, iki sanığa "resmi evrakta sahtecilik"ten ceza verilmesini, 17 sanığın da beraatini istedi.
Mersin'de düzenlenen gösterilere katılan 15 yaşlarındaki 4 çocuk hakkında ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle Mersin 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.
Avro Bölgesi maliye bakanları Yunanistan'ın reform listesini onayladı
Guardian gazetesinin yayınladığı gizli belgelere göre, ABD'nin Hamas ile irtibat kurmak istediği, Obama'nın Abbas'ı BM'de girişimde bulunmaması için tehdit ettiği ortaya çıktı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, üniversitelerde PKK provokasyonlarının bulunduğunu savundu. Bahçeli, MHP'nin sokağa çekilmek istendiğini, ancak boşa çaba harcandığını belirtti
Kullanıcıların uzun zamandır beklediği Türkçe Siri konusundaki müjde, iOS 8.3'ün ikinci beta sürümü ile geldi.
Mısır'da "İzinsiz gösteri düzenlemek" suçlamasıyla yargılanan Ala Abdülfettah 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Yemen’de istifa etmesinin ardından Husiler tarafından ev hapsinde tutulurken Aden kentine gitmeyi başaran Devlet Başkanı Hadi burada bazı kentlerin valileriyle görüşmelere başladı. Hadi, p