AK Parti Genel Başkan Danışmanı Hayati Yazıcı 'Bunlar olağan dışı gibi görünen olağan şeyler. Sorunları tasfiye edecek olan en önemli karar organı büyük kongredir' dedi.
Hürriyet yazarı Murat yetkin bugünkü yazısında, gündeme damgasını vuran Başbakan Davutoğlu'nun istifa sürecini ve Ak Parti'nin kongre kararını değerlendirdi.
Son zamanlarda artan hacklenme olaylarına Katar Ulusal Bankası da dahil oldu. Sistemlerindeki bir açık üzerinden müşteri bilgilerinin çalındığını bildiren Katar Ulusal Bankası, yaklaşı
Bangladeş'te Yargıtay, ülkenin en büyük İslamcı partisi Cemaat-i İslami'nin lideri Rahman Nizami hakkındaki idam cezasını onayladı.
Gözler, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığından ve Başbakanlıktan çekileceğini açıklayacağının belirtildiği basın toplantısında...
Memur-Sen tarafından her ay düzenli olarak yapılan “açlık-yoksulluk” araştırmasına göre Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1.492,29TL, yoksulluk sınırı ise 4.132,19
Ankara'yı hareketlendirenkongre kararının ardından Başbakanlık için adı geçen isimlerden biri olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ilk mesajını verdi.
TSK, Fırtına Obüsleri, ÇNRA ve tank atışları ile vurduğu terör örgütü DAEŞ'in Suriye'de 807, Irak'ta da 365 teröristini etkisiz hale getirdi.
İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi’ndeki farklı bölgelere sabah erken saatlerinde 4 füze saldırısı gerçekleştirdi.
İtalya meclisinde Türkiye'ye vize serbesti konusunda milletvekilleri arasında sözlü sataşmaların olduğu tartışma yaşandı.
Gençlerimizin yaşadıkları hayatın güçlükleri yetmiyormuş gibi bir de tüm toplumsal sorunların yükünün onların üstüne boca edilmesine ve adeta “yetişkinlerin ötekisi” haline getiri
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hükümete kamudaki kılık-kıyafet yönetmeliğinin değiştirilmesi çağrısında bulundu. Yalçın, "Bu antidemokratik yönetmeliği değiştirmenin zaman�
Başbakan Davutoğlu, bugün düzenlenecek MYK toplantısının ardından kameraların karşısına geçecek.
Belgesel yönetmeni Semra Güzel Korver, İranlı yönetmen Mecid Mecidi ile 7 yılda çektiği ‘Allah’ın Elçisi Muhammed’ filmini konuştu.
İhvan-ı Müslimin hareketi basın sözcüsü, darbeci güçler karşısındaki güçlü duruşlarından ötürü Mısırlı gazetecilere selamlarını sundu. Mısırlı gazeteci “Mısır halkı asl