Suriyeli aşiretler ve kabileler İstanbul'da bir kongrede buluştu, ÖSO ile ulusal ordu kurmaya karar verdi. Yüksek Kurul ortak bildiriyle, PYD, PKK, Rusya, İran ve DEAŞ karşısında ortak tavı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Bizler, diğer ülkeleri Filistin Devletini 1967 sınırları temelinde ve başkenti Doğu Kudüs olacak şekilde tanımaya teşvik etmeliyiz" dedi.
TSK’nın Fırat Kalkanı harekatıyla aldığı Suriye’nin Mare kenti şimdi IŞİD'liler için kurulan ‘rehabilitasyon merkezi’ne ev sahipliği yapıyor. IŞİD'liler burada ‘gerçek İslam’ı
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kuzey Kore ile "ön koşulsuz olarak" görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.
ABD ve müttefiki PKK'nın uzantısı PYD'nin Rakka’dan çıkardığı IŞİD'liler muhaliflerin kontrolündeki İdlib’e saldırıyor.
ABD merkezli araştırma kuruluşu Pew'un Orta Doğu'da yürüttüğü çalışmadan, Türkiye'nin bölgede en çok etkisini artıran ülke olduğu sonucu çıktı.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, "Birleşik Krallığın, üzerinde uzlaşılan taahhütlerden caymasına izin vermeyeceğiz." dedi.
Dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pek çok kurumun üyesi yaklaşık 300 İslam alimi, Müslümanları ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı.
ABD donanmasının 4.4 milyar dolara mâl olan en yeni Zumwalt sınıfı savaş gemisi USS Michael Monsoor, test çalışmaları sırasında bozuldu. Gemi onarım için tersaneye gönderildi.
ABD'li diplomat, Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Beşar Esed hakkında açıklama yapacağını belirtti.
Suudi Arabistan'ın, ABD'ye Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararından vazgeçme çağrısında bulunduğu bildirildi.
İsrail askerlerince gözaltına alınan Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'ye getiriliyor.
Azad Keşmir Meclis Başkanı Kadir, "Türkiye, Pakistan ve Hindistan'a diyalog masasına dönmeleri için çağrıda bulunabilir. Hindistan, sınırın diğer tarafındaki Azad Keşmir'de sivillere a
Tam techizatlı 23 İsrail askerinin önce dövüp sonra gözlerini bağlayarak gözaltına aldığı 16 yaşındaki Filistin'li Fevzi için “acil” insanlık çağrısı yapıldı. İHAK ileri seviy
Bitcoin üretilmesi için gerekli olan yüksek miktarda elektrik enerjisi nedeniyle dijital para biriminin yakın gelecekte cazibesini kaybedeceği belirtiliyor. Citigroup tarafından yapılan bir ara