İş hayatında yeni bir dönem başladı. Bundan sonra çalışanlar, haklarıyla ilgili olarak arabulucuya başvurmak zorunda. Arabulucuya başvurmadan, dava açan çalışanın davası ise usulden
Yozgat'ta 17 yıldır sahte diploma ile lisede edebiyat öğretmenliği yaptığı belirlenen kişi, görevine son verilerek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Çin Dışişleri’nden İran’da yaşanan hükümet karşıtı protestolarla ilgili ilk açıklama geldi. Bakanlık Sözcüsü, “İran’ın istikrarını korumasını diliyoruz’’ dedi.
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski Suudi Arabistan Maliye Bakanı İbrahim al-Assaf, bugün Bakanlar Kurulu toplantısında görüldü.
Reagan döneminde Bütçe ve Yönetim Ofisi Direktörlüğü'nün ardından Wall Street'te yatırım yöneticiliği yapan David Stockman, Bitcoin'in 'olağanüstü bir şekilde çökeceğini' ve yatı
Şikago’da siyonizm karşıtı bir yahudi vatandaşın Cumhurbaşkanına mesajı: “Bizler de özgür bir Filistin için çalışıyoruz ve bu konudaki cesaretiniz için size teşekkür ediyoruz.”
Erzurum, Kars ve Ardahan'da 415 mahalle ve köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof karayollarında kar yağışının yanı sıra yoğun tipi etkili oluyor. Çıldır’da
Tahran Devrim Mahkemesi Başkanı Abadi, 3'üncü ve sonraki günlerde gösterilere katılan eylemcilerin "daha ağır cezalara çarptırılacağını" söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle getirilen sivillere yargı dokunulmazlığı düzenlemesine karşı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açık
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran'daki gelişmeler üzerine kısa süre önce İranlı mevkidaşı Cevad Zarif ile bir telefon görüşmesi yaptı.
Kahramanmaraş’ta seyir halindeki hafif ticari araca tutunarak seyahat ederken trafik polisine yakalanan gençlere 108’er lira para cezası kesildi.
Ülkede 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylara ilişkin sessizliğini bozan İran'ın dini lideri Hamaney, düşmanlarının ülkede isyan çıkarttığını söyledi.
İETT'nin, başkasına ait indirimli ya da ücretsiz İstanbulkart kullanan kişilerle mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda Genel Müdürlük bünyesinde, önceki denetimlere ek olarak ekim ayında d
Perşembe günü meydana gelen ayaklanmaların 6. gününe girilirken, ülke daha büyük bir kaosa doğru sürükleniyor. Ölü sayısı 29'a yükselirken gözaltıların sayısı 400'ü aştı.
Pakistan, Trump'ın, İslamabad yönetimini "teröristlere güvenli bölge sağlamakla" suçlamasının ardından ABD'nin İslamabad Büyükelçisi David Hale'yi Dışişleri Bakanlığına çağırd�