Mısır'daki 25 Ocak Devrimi'nin 3. yıl dönümünde, ülkelerinin dışında yaşayan Mısırlılar darbe karşıtı protestolar düzenledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, geçen yıl Atatürk Havalimanına inen ve içinde 1,5 ton altın bulunduğu belirtilen uçağın "hiçbir adli işlem yapılmadan Dubai'ye hareket ettiğine ilişkin
Bakan Işık, "TÜSİAD Başkanı'nın gösterdiği tavır, Türkiye'deki bir paralel darbe girişimine destek tavrından başka bir şey değil" dedi.
Devrimin 3. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Tahrir Meydanı, Sisi yanlılarına açıldı
Azeri ressam Hajıyev, her gün 10 saat çalışarak 1 yıl içinde yaptığı "Dinler Tarihi" adlı yağlı boya eserini, 4,5 milyon avro bedelle satışa çıkardı.
Mısır'da düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısının 24'e yükseldiği belirtildi.
Mısır'daki askeri darbe sonrası Türkiye'de kurulan Rabia Mısır Dayanışma Derneğince "Uluslararası Rabia Gecesi''nde düzenlendi.
Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı L’İsle Verte kasabasında yaşlıların kaldığı bir komplekste 3 gün önce meydana gelen yangında ölü sayısı 5'e yükselirken, 30 kişiden hala haber a
Suriye'nin başkenti Şam'da Filistinlilerin barındığı Yermuk Mülteci Kampı'nın sakinleri sığınma talep ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürü Güneş, haftasonu gelecek yağışların hafta boyunca aralıklarla etkisini sürdüreceğini açıkladı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı yeni görevinde yapacaklarıyla ilgili "Esaslı bir görev değişikliği yapacağım. Bunu da bekleyin" dedi.
HSYK, Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle yetkili Adana Cumhuriyet Savcısı Aziz Takcı'nın yetkisini kaldırdı.
Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Lagumciya, Suriye'de yaşanan katliamlarla ilgili ''Esed'in sonu da Miloşeviç gibi olacak. Esed'in iki mahkemede kesinlikle yargılanacağını düşünüyorum" ded
Suriye'de rejim güçlerinin muhalflerin denetimindeki bölgelere karadan ve havadan gerçekleştirdiği operasyonlarda 3'ü çocuk olmak üzere 64 kişinin öldüğü bildirildi.
Kahire Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.