Mısırda 14 darbe karşıtı hakkında daha idam kararı verildiği bildirildi.
Musuldaki merkez bankasında el koyduğu paralarla dünyanın en zengin örgütü haline gelen Irak Şam İslam Devleti, parasına para katmaya devam ediyor.
Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Irakta ilerleyişiyle başlayan kriz her geçen gün derinleşirken Ankara IŞİDin elindeki Türk rehinelerin kurtarılması için çaba harcıyor.
Almanyada aşırı sağ ve sol grupların neden olduğu şiddet olaylarında büyük artış yaşandığı açıklandı. İslamcı terör kamplarından dönen gençlerin sayısı da arttı.
Biber gazı kapsülü fırlatan insansız hava aracı üreten şirket, ilk siparişini aldığını açıkladı.
Irak bölünme tehlikesiyle karşı karşıya. Güvenlik krizi sivillerin de hedef alındığı kritik noktaya ulaştı. IŞİD ilerliyor, Şii gönüllüler hızla silahlanıyor. Liderlerin yaptığ�
Ramazanda pidenin kilosu 5 lirayı geçmeyecek, Ankarada 300 gramlık pide 1.5 liradan satılacak. Geçen yıl 350 gramlık pide 1.5 liradan satılmıştı.
1900lerin başından beri Irakın en büyük petrol sahalarında üretim yapan Amerikan petrol şirketi ExxonMobil ve İngiliz BP, güvenlik gerekçesiyle ülkedeki kadrolarının büyük bir kıs
1.2 milyar kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, tarihinin en uzun süreli erişim sıkıntısını yaşadı. Sosyal ağ, çok sayıda ülkede en az 20 dakika karardı.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Ukraynanın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmalarda tek taraflı ateşkes ilan etti.
Amerikalı bilim insanları, erken doğumu önlemek için 2 gebelik arasında 18 ay beklenmesi önerisinde bulundu.
Ortadoğu ülkelerinde yüzlerce kişinin hayatını kaybetmesine yol açan corona virüsü Cezayirde ilk kez can aldı.
Davutoğlu İslam dünyası ve bölge zor bir dönemden geçiyor, herkesin çok sorumlu hareket etmesi gerekiyor dedi. Irakta kapsayıcı bir hükümet kurulması gerektiğini söyledi.
İsrail, kayıp 3 kişinin bulunması için operasyonları sürdürüyor.
Türkiyenin ikinci büyük ihracat pazarı Irakın güneyine yollar kapandı. Birçok firma planlarını askıya aldı. Bu yıl ihracat odaklı büyüme hedefleyen Türkiye için Iraktaki sorunl