IŞİD, Japon rehinenin öldürülüşünü gösteren bir video paylaştı. Japon hükümeti, gazeteci Kenji Goto'nun ölümünü gösteren videonun doğruluğunu incelediklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz indirimini yeterli bulmadığı Merkez Bankası'nı bir kez daha eleştirdi, 'Yanlış yaklaşımla insanı adeta çıldırtacaklar' dedi.
Kerkük'e güneyden saldırı başlatan IŞİD'e karşı operasyon düzenleyen Peşmerge güçleri, kentin güneyindeki stratejik köylerden bazılarının kontrolünü yeniden kazandı.
Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırı düzenledikten sonra kaçan saldırgan DHKP-C üyesi Elif Sultan Kalsen olduğu belirlendi
2015 genel seçimlerine parti olarak girmeye hazırlanan HDP'nin Avrupa Birliği ülkeleri temsilcilerinden çözüm sürecinin devamı açısından uyarıldığı iddialarına HDP'den yalanlama geldi
Netanyahu, eşi Sara'nın su şişelerinin depozito parasını geri alarak haksız kazanç sağladığına dair iddialara yanıt verdi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ bölgesindeki sınır hattında çıkan çatışmalarda 6 Ermeni asker ile bir Azeri askerin öldüğünü bildirdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Sayın Sarkisyan'ın bir devlet adamının ağzına yakışmayacak ifadelerini aynen iade ediyoruz" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde evlerin çatısından el yapımı gaz bombası ve taşla yapılan saldırıda bir askerin ağır yaralandığını bildirdi.
Mısır'da Acil İşler Mahkemesi, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nı 'terör örgütü' olarak ilan etti. Hamas ise mahkemenin kararının İsrail'in çıkarlarına hizmet etti�
Bahreyn Hava Kuvvetleri’nin TAI ve ASELSAN tarafından geliştirilen T129 ATAK taarruz helikopteri ile yakından ilgilendiği belirtildi.
KCK Yürütme Konseyi üyesi Sabri Ok çözüm sürecine ilişkin yaptığı son dakika açıklamada Kürtleri baharda savaşa hazırlık yapmaya çağırdı.
Yunanistan'da yeni koalisyon hükümeti, seçim öncesi açıkladığı tezleri doğrultusunda radikal adımlar atma yönüne giderek, kamu varlıklarının özelleştirmesini durdurma kararı aldı.
Yapanın yanına kâr kalan ve küçük bir tövbe ile meşrulaştırılan her eylem şeytanidir. Zira burada herkesin niyetinin bile açığa çıkacağı Hesap günü ...
Suriye’de devam eden savaşta ibadethaneler de bombaların hedefi oluyor. Halep'te siviller namaz kılınacak cami bulmakta zorlanıyor. Savaşta yüzlerce caminin yanı sıra kiliseler de harabeye d