İstanbul Büyükçekmece’de, yardım toplamak için Ayşe Çakır’la görüşen iki kadın, “Bu evde haram para var, parayı okuyalım” diyerek Çakır’ın 2 bin 300 TL’sini çarptılar.
ABD'nin Maine ve New Jersey eyalet yönetimleri, bütçelerini meclisten geçirememeleri nedeniyle acil hizmetler dışındaki birçok hizmeti geçici olarak durdurdu.
2011 yılında Kaddafi'nin devrilmesinden bu yana batılı güçlerin desteği ile Libya'da kurulan Ulusal anlaşma hükümeti, General Hafter'e karışıklıkların çözümü için 6 ay mühlet verd
9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in yeğeni Murat Demirel'in sahibi olduğu Egebank'ın bağlı olduğu Üniversal Yatırım Holding'de sadece 1 ay çalışan muhasebeci Sezai Paslı bu gü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kınalıada Korveti Denize İndirme, İstanbul Fırkateyni İnşaa Başlangıç Töreni'nde konuşuyor.
PYD'nin elebaşı Salih Müslim, Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyonunu durdurması için ABD Başkanı Donald Trump'a çağrıda bulundu.
Bu ülkede “adalet”, “basın özgürlüğü” ve “demokrasi” gibi değerlerin gördüğü tek işlev, Batı’nın çıkarlarını müdafaadır, fazlası değil. Batı’nın gözü gibi koruduğu
Özellikle son 3-4 senelik performansıyla BAE kadar başka ülkelerin iç işlerine karışan, karışmakla kalmayıp bu ülkelere ölüm, yıkım ve felaketler götüren Ortadoğulu bir devlet yok.
Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir güvenlik korucusu şehit oldu, bir güvenlik korucusu yaralandı.
Taraf gazetesinin ilk çıktığı günlerden itibaren, Gülen grubu ile ilgili yayınladıkları haberleri izlediğinizde, FET֒nün içindeki CIA kuklası FET֒yü daha iyi görüyoruz.
Erdoğan, FDD üzerinden Ortadoğu’da oynanan kirli oyunu bilerek Katar’a sahip çıktığında Kılıçdaroğlu’nun “AKP Hükümeti, terör örgütü olarak görülen Müslüman Kardeşler’e ver
Hükûmet tarafından yanlışlar yapılıyorsa, - ki, yapılmaması mümkün değil- eleştirelim.. Sadece kapalı kapılar ardında değil, alenen de... Alenî hatalar ve yanlışlar yapılıyorsa,
Biz kendimizi kendi ellerimizle uzaklaştırdık kendimizden, tamam... Ama bu ölçüsüz ve sebepsiz özgüveni, bu fütursuz cahil cesaretini, bu körleştirici bilgiçliği kendi başımıza da ed
Başbakan Yıldırım, 1993'te yaşanan Madımak ve Başbağlar olaylarına ilişkin, "Hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Bu aziz vatan toprakları üzerin
FET֒yle ilgili yaptığı ateşli destek açıklamalarıyla dikkat çeken işadamı Ekrem Batuk, çark etti. Batuk, “O sözleri uluslararası faiz lobisi için söyledim” dedi.