Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Afrin operasyonunun başladığı gün Almanya gezisine çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır dille eleştirdi.
Anadolu Ajansı Arapça Servisi, Suriye Muhalefeti Ulusal Ordusu'nun Menbiç kırsalında operasyon başlattığını resmen duyurdu.
Afrin nerede? sorusu gündeme oturdu. Gündemden düşmeyen ve her vatandaş için büyük merak uyandıran Afrin nerede, Zeytin Dalı ne demek?
Uzun süredir tweet atmayan Bülent Arınç, Afrin için paylaşım yaptı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün gece başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri'nde kopuşlar yaşanmaya başlandı. Suriye'de yayın yapan Al-Masd
'Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto için açıklama yapmak isteyen HDP ve DBP'lilere polis izin vermedi.
Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, Türkiye'nin Afrin operasyonu sonrası Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. Fransa ayrıca, Türkiye'ye itidal çağrısında
Esad rejimi, Halep il merkezindeki PYD/PKKlıların Afrine yardım gönderebilmesi için kara yolunu kullandırıyor. PYD/PKK, Şeyh Maksud mahallesinden Afrine terörist ve mühimmat takviyesin
Karar Gazetesi yazarı Mete Yarar'dan Afrin harekatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi. Yarar, Afrin'de bulunan ekibin başında Kandil'den gelen bir sorumlunun olduğunu söyledi.
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) grupları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) desteğinde dün üç cephede terör örgütü PKK/PYD/YPGye yönelik saldırı başlattı. Afrin bölgesine girmeye çalışa
Afrin'e yönelik gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için ülke genelinde tüm camilerde sabah namazında eller semaya açılarak dua edildi.
Son dakika! Türkiye'nin fiilen başlattığı Afrin operasyonu kapsamında Türk jetleri sınıra yakın YPG hedeflerini vuruyor. Bölgeden dumanlar yükseliyor. ÖSO kuvvetleri de Kilis'ten geçerek
Aralarında Türkiye ile ilgili çıkışları konusunda tanınan Noam Chomskynin de bulunduğu yazar ve akademisyenler TSK'nın Afrin operasyonu için bildiri yayınladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığını açıklamasının ardından, 'Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek." dedi.