Başkent Caracas'ın tarihi merkezinde 14.'sü düzenlenen ve Dışişleri Bakanlığı binası Casa Amarilla'da Türkiye için özel yer ayrılan fuar, kitapseverlere kapılarını açtı.
İHA'da yer alan habere göre, Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınordu yöneticilerinden Dr. Salih Mertan'ın, evinde silahla intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi. Mertan'�
Şarkıcı Atilla Taş'ın cezasının infazı için gözaltına alındığı açıklandı. Taş hakkında verilen 3 yıl 1 ay 15 gün günlük hapis cezası, geçen ay kesinleşmişti.
CHP'li Milletvekili Öztürk Yılmaz, ''Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yarg
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ortaya atılan "Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra eritilerek y
Yerel seçim için adaylık başvurularının 12 Kasım'da sona ereceği AK Parti, eğer bir uzatma olmaması durumunda teşkilatlardaki eğilim yoklamasını 18 Kasım'da gerçekleştirilecek. Elektr
FETÖ’nün TSK içerisindeki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 103 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla baş
Yurtdışından alınan telefonlar için ödenen harç bedeline zam yapıldı.
Yunanistan Başbakanı, ülkesinin Doğu Akdeniz'de diğer ülkelerle birlikte bir enerji haritası yaratmak için şartları oluşturduğunu belirtirken 'Türkiye karar vermeli' dedi.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
ABD'de iki ayrı düşünce kuruluşundan iki akademisyen, Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin bulunduğu sokağın isminin, "Cemal Kaşıkçı Yolu" olarak değiştirilmesi için i
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Türk savaş uçaklarının Yunan ulusal hava sahasına girmek için izin talebinde bulunmasının yeni bir uygulama olmadığını belirtti.
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu: Hiç kimse dünün FETÖ yargısını methetmemizi beklemesin. Çünkü o dönemin FETÖ mensubu hakim ve savcıları gerçekte hakim ve savcı değil, örgü
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye Türkçe ezan tartışmalarına ilişkin kritik açıklamalar yaptı.