Avrupa ülkeleri sığınmacılar için bir taraftan sınırlarını kapatırken, diğer taraftan mevcut sığınmacıların gönderilmesi için çareler arıyor. Almanya gönüllü geri dönüşleri
Irkçı Ku Klux Klan örgütünün eski lideri David Duke, sığınmacıları sınır dışı edeceğini söyleyen başkan aday adayı Donald Trump için oy istedi.
İstanbul'da Ensar Vakfı Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tepkiler üzerine hukuki süreç tamamlanana kadar durdurulan Artvin Cerattepe'deki madencilik faaliyetleriyle ilgili, "Şi
İngiltere Başbakanı David Cameron, ülkesinin Avrupa Birliği'nde kalması için yürüttüğü kampanya çerçevesinde bugün Kuzey İrlanda'yı ziyaret ediyor.
İtalya Anayasa Mahkemesi, geçen yıl Ocak ayında kararlaştırılan cami yapımını zorlaştırıcı şartlar öngören kanunu iptal etti.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve siber ortam için anayasa niteliğinde yazılı metinler oluşturacaklarını belirtti.
İran’da yeni parlamentoyu ve ülkenin dini liderini seçen Uzmanlar Meclisi’ni belirlemek için dün gerçekleştirilen seçimlere nüfusun yüzde 58’i katıldı.
Rizeli öğretmen Hatice Kestioğlu, 28 Şubat post-modern darbesi sırasında yaşadıklarını kaleme aldığı “Vicdanların Şubat Tatili” isimli kitabı ile 19 yıl sonra darbeciler ile yüzle�
Rusya ve ABD'nin üzerinde anlaştığı ve Suriye'de çatışmaların durmasına dair anlaşmayı içeren karar tasarısı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) oybirliği ile kabul edil
Son 10 gün içerisinde Sur’da 6 ayrı koridor oluşturularak her türlü iyi niyet gösterilmesine rağmen operasyon bölgesinden çıkan olmadı.
Genel Sekreter Ban: "Türkiye zaten 2,6 milyondan fazla sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. Tüm ülkelere sorumluluğu paylaşma ve dayanışma ruhu içinde kapılarını açık tutma ve yasal s�
Kılıçdaroğlu konuşmasında hükümetin Türkiye'yi yönetemediğini ileri sürerek, yapılacak 'iyi' uygulamalarda destek olacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Erken seçim ihtimali yok. Yeni Anayasa ve Başbakanlık için 2 ayrı referandum yapılabilir." dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye'de bu gece yarısı başlayacak ateşkesin terörist gruplar için geçerli olmayacağını söyledi.
Sadr Hareketi’nin lideri Mukteda es Sadr’ın çağrısı üzerine bugün başkent Bağdat’ın Tahrir Meydanı’ında reformu destekleme ve yolsuzlukların engellenmesi için hükümetin yeni yollar