Sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'ya giren işgal güçleri Müslümanlara karşı ses bombası ve gaz kullandı
SMDK, İranlı bakan yardımcısı Abdullahşyan'ın Esad'ın düşmesi halinde İsrail'in güvenliğinin kalmayacağı yönündeki sözlerini eleştirdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu TOBB İstişare toplantısında konuştu.
Atinada, Müslümanlar namazlarını garajlarda, bodrum katlarında kılmak zorunda kalırken; müzeye çevrilen iki büyük camiye bilet alınarak girilebiliyor. Atinadaki Osmanlı yadigarı iki cami
İçine düştükleri vahim durum nedeniyle kendilerini birden spot ışıkları altında bulan Ezidiler, bu uluslararası ilgiden aslında hoşlanmayacaklardır. Alışılmadık inançları nedeniyle
Eylemcilerin yakıp yıktığı bin 113 binadan 212'sinin eğitim kurumu olması saldırganların okulları planlı şekilde hedef seçtiğini gösteriyor.
PKK’lıların işkence ederek katlettiği 4 kişinin yanında olan vahşetin tanığı Yusuf Er’in anlattıkları kan dondundu.
ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılımıyla “kopya çekme” konusunda araştırma yapıldı.
Başta ABD olmak üzere, dış güçlerin en büyük korkusunun, Arap ülkelerindeki yönetimlerin İslamiyet’e yönelmeleri ve İslam Birliği oluşturmaları olduğunu ifade eden Fuat Bol, bu korku
ABD Savunma Bakanlığı yetkilileri, Türkiye'deki bazı askeri üslerin IŞİD'e karşı kullanılacağını iddia etti.
Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan ve tedavi için Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya getirilen terör örgütü PKK'nın bölge sorumlusu 2 kişi yakalandı.
Suriye'de çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı değerlendirilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar Mahallesi'ne düştü.
Hamas, Kahire'de düzenlenen konferansı önemsediklerini fakat dünya kamuoyundan bu sefer ciddi bir duruş beklediklerini belirtti
İngiltere Savunma Bakanlığı, 12 askerden oluşan "özel bir ekibin" Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüne karşı savaşan Kürt peşmergeleri eğittiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan son yaşanan olaylarda kitap yakılmasını sert bir dille eleştirdi.