Siyaset Bilimci Arif Keskin, Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin Suriye ve bölgedeki diğer gelişmelerin paralelinde değişkenlik gösterebileceğini savundu. Keskin'e göre iki ülke iliş
Rusya, Akdeniz sineği bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'den ithal edilen 24,5 ton mandalinanın ülkeye girişine izin vermedi.
Afganistan, Pakistan ve Hindistan'ın birçok şehrinde hissedilen depremde hasar tesbit çalışmaları devam ediyor, ilk belirlemelere göre Pakistan'da 29 kişi, Afganistan'da ise 12 kişi hayatın
Suudi Arabistan yüksek yargısı, ülkenin önde gelen Şii din adamlarından Şeyh Nemr Bakır en-Nemr hakkındaki idam cezası onayladı. İran'dan idam kararının uygulanmasının ciddi sonuçlar
Brüksel'de toplanan AB ve Balkan ülkeleri zirvesinde, yarısı Yunanistan'da, 100 bin kişilik kapasiteye sahip kamplar kurulmasına karar verildi. Kampların kurulmasına BM yardım edecek.
Daha iyi bir yaşam umuduyla Batı Avrupa ülkelerine ulaşmaya çalışan mültecilerin Macaristan’ın Hırvatistan sınırını kapatmasının ardından Slovenya’ya girişleri sürerken, Avrupa Bi
Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı.
Avrupa istikametinde göç eden mülteciler hakkında Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'dan sınırları kapatma tehdidi geldi.
Uluslararası Para Fonu Orta Doğu direktörü Mesud Ahmed, petrol fiyatlarındaki aşırı düşüşün, ülke gelirinin yüzde 90'ını petrol oluşturan Suudi Arabistan'ın mevcut rezervini beş y�
Türkiye dahil 104 ülke, savaş suçları, soykırım ve insanlığa karşı suçlarda BM kararlarının veto edilmemesi için hazırlanan metni imzaladı.
Dünyada genelde ülkeler 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat ileri alırken, Türkiye bu sene kış saati uygulamasını 8 Kasım tarihine aldı. Ancak elektronik cihazların bundan haberi yok.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD'yi Ortadoğu'da hakimiyet kurmak ve diktatör rejimleri desteklemekle suçlayarak, Arap ülkelerini de sert bir dille eleştirdi.
Myanmar’ın başkan adayı Aung San Suu Kyi seçim hazırlıkları yaparken ülkenin Rohingyalı mazlum Müslümanları seçim öncesi ve sonrası durumlarını anlattı.
5 yıl aradan sonra ülkeden çıkarak Rusya’ya giden ve Putin’le görüşen Esed şimdi de Tahran’a gidiyor.
İHH İnsani Yardım Derneği, Suriye'de ekmeğin fiyatının 1100-1300 Suriye lirasına yükseldiği ülke için 'Acil Una İhtiyaç Var' kampanyası başlattı.