İhsan Şenocak'ın açığa alınması üzerine Diyanet’e yöneltilen tehdit ve hakaretlere dair Diyanet’ten resmî açıklama. yapıldı
'Erdoğan’ın yaptığı itiraf güzel. Ancak bu öz eleştiri bizi İstanbul’un iki yakasına dikilmiş zebanilerden kurtaracak mı?'
Katalan yönetiminin tek taraflı bağımsızlık ilanında bulunması akıllara bölgede yakın tarihte yaşanan gelişmeleri getirdi.
Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, ülkesinin İngiltere hükümetine yaptığı "Balfour Deklarasyonu'nun yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmak yerine Filistinlilerden özür dilemesi" çağr
Katalonya özerk yönetiminin, İspanya'nın parçası olarak kalmasını isteyen yüzbinlerce kişi, bağımsızlık ilanından iki gün sonra Barselona'da büyük çaplı gösteri düzenledi.
Cumhurbaşkanı Vucic, "Kosova (bağımsızlık ilanı), Katalonya'dan iki kat kötü. Kosova ve Katalonya'yı birbirinden ayıran en önemli özellik Katalonya'da anayasaya aykırı olsa da kendi kad
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası için, "Dün Sayın Melih Gökçek de aynı şeyi söyledi. Dedi ki 'Ben bir dava adamıyım, nefsi
Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken, Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'a talep etmesi durumunda sığınma hakkı verilebileceğini bildirdi.
Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, tehlikeli sanal oyunlarla başa çıkmak için beş yol önerdi.
Emekli Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, “Bugün ortalığa Hatay’ı da kapsayan koridor haritaları düşmüş. Onlar yapmadan biz yapmalıyız. Hedef Afrin, artık durmak yok" dedi.
Myanmar'da aralarında TRT World'un serbest muhabirlerinin de olduğu 4 kişi gözaltına aldı.
İzmir'in Selçuk ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün askerlerden sorumlu sözde "mahrem imamı" A.T. gözaltına alındı.
İstanbul Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin otoparkında eylem hazırlığındaki IŞİD üyesi olduğu iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.
Terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddiasıyla Suriye uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.
Petrol gelirlerine bağımlı ülke ekonomisini çeşitlendirmek isteyen Suudi Arabistan'ın mega projesi bir çok girişimcinin ilgi odağı oluyor.