Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, ülkede son dönemde yoğunlaşan grev ve gösterilerin ekonomiye etkisini göstermeye başladığını söyledi.
İngilterede önemli üniversitelerde çalışan bazı kıdemli akademisyenlerin, Rusyanın ortaya attığı Esed yanlısı dezenformasyonu ve komplo teorilerini yaydığı iddia edildi.
Karar gazetesi yazarı Alaatin Karaca önemli Türk mütefekkiri Cemil Meriç'i köşesine taşıdı.
Erdoğan, "Kanal İstanbulun ön çalışmaları sürüyor, yakında ihalesine çıkıyoruz. Bazıları onunla ilgili de ileri geri konuştu. Boğaz'da olan kazayı duydunuz. Bunun ne kadar önemli
Hürriyet Gazetesi yazarı Selçuk Şirin çocuk zekasının gelişiminde önemli noktaları köşesinde değerlendirdi.
Fransa'da hükümetin son dönemdeki uygulamalarına karşı çok sayıda kentte protesto gösterisi düzenlenirken, Nantes ve Marsilya'da polis ve göstericiler arasında çatışmalar yaşandığı
İstanbuldaki 81 Meslek Grubunu temsil eden 261 İTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Seçime tek listeyle giren Şekib Avdagiç başkan
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Belediye başkanlarının dördüncü dönemi olmayacak." şeklinde konuştu.
Bakanlar Kurulunda paylaşılan rakamlara göre, 2017nin ilk çeyreğinde 6 bin olan Afgan sığınmacı sayısı, bu yılın aynı döneminde yüzde 400ün üzerinde artarak 27 bine ulaştı.
İran, Iğdır, Ağrı, Van üzerinden Türkiyeye geçen Afgan sığınmacıların durumu Bakanlar Kurulu gündemindeydi. Bakanlar Kurulunda paylaşılan rakamlara göre, 2017nin ilk çeyreğind
ALES ilkbahar dönemi başvuruları 7 Mart'ta ÖSYM'nin resmi sitesinde yayımlandı. Sınav ise, 6 Mayıs Pazar günü yapılacak.
Kanserden ölümün yüzde 33.7ye çıktığı Kocaeli, Dilovası... 43 bin nüfuslu Dilovasında pek çok evde bir kanser veya astım hastası var. Kanserin dünya ortalamasının 3 katına çık
Katardaki askeri üssün Suudi Arabistan-Katar krizinde oynadığı oyun bozucu rol, burada önemli bir motivasyon kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.
"Bu kadar başarısız biriyle nereye gideceksiniz? Kurtulun bundan ya. Kurtulun da Türkiye şenlensin. İktidar var, muhalefet yok. Biz tek kale oynuyoruz..."
Peygamber elinde imkan varken ve koşullar da uygun iken kendi kişisel otoritesini bir karizmaya dönüştürmemiş, topluluğun her bir bireyinin önemli sayıldığı canlı bir yataylık model