acikistan'da tutuklu bulunan hukukçu ve gazetecilere yönelik hak ihlallerini incelemek üzere Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'ye gelen Türk avukatlar Gülden Sönmez, Emine Yıldırım ile tercü
“Kamu düzeni olmadı mı kimse özgürlüğünü kullanamaz hale gelir” diyen Davutoğlu,“Çeteler, terör odakları Doğu ve Güneydoğu’daki ilçelerimizdeki bazı bölgelerde kamu düzenini yo
Rusya’nın Esad rejimi ve terör örgütü PYD’nin kontrolünde bulunan Kamışlı’daki faaliyetleriyle ilgili çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı.
Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Üyesi ve IHH İnsani Yardim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez insan hakları ihlallerini yerinden incelemek icin gittiği Tacikistan'da gözalt
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Iraklı Kürtlerin bağımsız bir devlete sahip olmalarının hiç olmadığı kadar yakın olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li Leyla Zana'dan kendisine görüşme talebi geldiğini doğrulayarak, olumlu yanıt vereceğini söyledi. Erdoğan, Beştepe sofrasında gündeme gelen "Birlik ve Karde
Vice News'in haberine göre; PKK yöneticilerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi tehdit ederek, güvenlik güçlerinin operasyonlara devam etmesi halinde dağlarda bulunan PKK'lıların da şehir merkezle
Pakistan Savunma Bakanı, İslamabad yönetiminin, İslam ordusunun Müslüman bir ülkeye saldırması halinde koalisyondan çıkacağını açıkladı.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Iraklı Kürtlerin bağımsız bir devlete sahip olmalarının hiç olmadığı kadar yakın olduğunu söyledi.
Rusya'da Putin'in Kremlin'e geldiği 2000 yılından bugüne çok sayıda muhalif isim şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.
Rusya’nın Esad rejimi ve terör örgütü PYD’nin kontrolünde bulunan Kamışlı’daki faaliyetleriyle ilgili çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı.
Başbakan Davutoğlu imzasıyla yayımlanan 'cuma izni' genelgesi kapsamında, askeri personellere de cuma namazı genelgesinden yararlanacak.
Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour, "İsrail bölge için oldukça önemli bir aktör, ilişkileri geliştirmek için çalışıyoruz" dedi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) 24. Dönem Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.
Meclis'te bugün HDP Grup Önerisi görüşmelerinde AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ile HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken arasında gergin anlar yaşandı.