Twitter'da direkt mesaj atmak ve herhangi bir tweet’i direkt mesajla birine göndermek artık çok daha kolay.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniye, hareketinin 'Mısır'la yeni bir döneme başlama konusunda' istekli olduğunu belirtti.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 50 milyon Türk vatandaşının kimlik verilerinin seçimlerde siyasi partilere verilen bilgiler üzerinden ele geçirildiğini söyl
Birleşmiş Milletler verilerine göre dünya genelinde kanser nedeniyle yılda 7,6 milyon kişi hayatını kaybediyor.
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, "Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi." dedi.
Yeni dini liderin hangi gruptan seçileceği aynı zamanda İran yönetim sisteminin gelecekte nasıl şekilleneceğinin ipuçlarını da vermiş olacak.
Çifte Minareli Medrese'nin dört bir yanında kar ve yağmur sularının tahliyesi için duvarlar üzerine döşenen borular tartışma konusu oldu
Bakan Binali Yıldırım, 50 milyon kişinin bilgilerinin sızdırılması iddialarına dair açıklama yaptı.
Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Bu kadar silahlı, cani, gaddar bir örgüt bir barış havarisiymiş gibi gösteriliyor dünya kamuoyunda.' dedi.
PKK'nın sözde Erzurum bölge sorumlusu operasyonla kıs kıvrak yakalandı.
Irak ordusu Musul operasyonuna başladığından beri 70 DAEŞ militanını öldürdü ve 13 gaz bombası yüklü aracı imha etti.
Selam Tevhid’de Kumpas soruşturmasını yürüten polis memurlarının, dinlemeleri Ankara Emniyeti, İstanbul Emniyeti ve Gastonia/Amerika’da yaptıkları ortaya çıktı
Whatsapp son güncellemesinde güvenliğe yönelik yeni bir özelliği devreye soktu. Artık mesajlarımızı üçüncü şahıslar okuyamayacak! Peki ama önceden mesajlarımızı başkaları okuyaya
Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Trabzon Dernekler Müdürlüğü ekipleri bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na kumar baskını yaptı.
Erdoğan'a ağır hakaret içeren şiiri Alman ZDF kanalında yayınlanan mizahçı Jan Böhmermann’ın üç yıl hapis cezası alabileceği konuşuluyor.