Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, çok sayıda tartışmaya sahne olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak "Binali Bey alavere dalavere ile o koltuğa
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Olağanüstü itiraz hakkımızı kullanarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesini isteyeceğiz. Kısa bir zaman içinde başvurumuzu yapacağ
Sudan’da, eylemcilerle askeri yönetim ilk kez bir araya geldi. Beşir sonrasında geçiş yönetimini üstlenen Yüksek Askeri Konsey’in kontrolü sivillere bırakması için gösteriler sürerke
Ankara'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan özel halk otobüsü, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol temizleme aracına çarptı. Kazada, otobüsteki
İslami değerlerimizin gözden düşürülmesi için gösterilen hummalı çabalar her geçen gün ivme kazanıyor. İstanbul’da 20-21 Nisan’da yapılacak olan tesettür modası festivali bunun s
Mısır'ın darbeci cumhurbaşkanı Sisi, Libya'da başkente saldırı için harekete geçen General Hafter ile görüştü.
YSK'nın seçimi kazanan bazı belediye başkan adaylarına KHK'lı oldukları gerekçesiyle mazbata vermeme kararı aldı. HDP, bu kararın iptali için YSK'ya başvurdu.
Finlandiyalılar meclisin yeni üyelerini seçmek için sandık başına gidiyor. Seçimlerde öne çıkan konuysa iklim değişikliği.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şirketlerin birçoğunun tasfiyesi için talimat verdiğini, yönetim kurulları değiştikten sonra tasfiyelerin gerçekleşeceğini söyledi.
WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın babası John Shipton, Avustralyalı yetkililere oğlu için çağrıda bulundu.
AK Parti İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi için olağanüstü itiraz başvurusunun hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk müziği eğitimi alanında güzel sanatlar liselerinde program ve müfredat geliştirme süreçlerine destek için İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı ile i�
Ericsson Türkiye Genel Müdürü Yalçın, '5G teknolojisi ilk aşamalarda şehir merkezlerinde yüksek veri hızlarının ve düşük gecikmenin ihtiyaç olabileceği yerlerde görülecek.' dedi.
Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını statta izleyen Ekrem İmamoğlu, bu akşam saat 19.00'da oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine de gideceğini duyurdu.
Fransa'da sarı yelekliler, Cumhurbaşkanı Macron yönetiminin politikalarını protesto etmek için sokaklara döküldü.