İran'daki gösteriler her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Göstericilere müdahale sırasında gerçek mermiler kullanılırken, ölü sayısı da her geçen gün artıyor. Ayrıca sokakta deva
ABD'nin İran'daki olaylar için BMGK'yı acil toplantıya çağırmasına Rusya'dan oldukça ilginç bir yorum geldi. Rusya, Occupy Wall Street'i hatırlattı.
ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı yapacaklarını bildirdi.
Yaklaşık 6 ay önce ibadete açılan Köln Merkez Cami, Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın her yerinden gelen ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.
Yozgat'ta 17 yıldır sahte diploma ile lisede edebiyat öğretmenliği yaptığı belirlenen kişi, görevine son verilerek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Kamu ve belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili başvuru süreci bugün başladı.
Reagan döneminde Bütçe ve Yönetim Ofisi Direktörlüğü'nün ardından Wall Street'te yatırım yöneticiliği yapan David Stockman, Bitcoin'in 'olağanüstü bir şekilde çökeceğini' ve yatı
Erzurum, Kars ve Ardahan'da 415 mahalle ve köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof karayollarında kar yağışının yanı sıra yoğun tipi etkili oluyor. Çıldır’da
Tahran Devrim Mahkemesi Başkanı Abadi, 3'üncü ve sonraki günlerde gösterilere katılan eylemcilerin "daha ağır cezalara çarptırılacağını" söyledi.
İran'da sokakları savaş alanına çevirmeyi hedefleyen göstericilere, İsrail ve Amerika'dan sonra bir destek de Fransa'dan geldi.
Suudi Arabistan'da bir gecede iki katına çıkan benzinin litre bazındaki satış fiyatı, benzincilerin krizi fırsata çevirme çalışmalarına neden oldu.
İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şengör'ün, Fatih Sultan Mehmet ile ilgili söylediği "Müslümanlığı bile tartışılıyor" şeklindeki sözlerine tarihçilerden tepki geldi.
Merakla beklenen taşeron işçilere kadro başvuruları bugün başlıyor. 11 Ocak’ta bitecek müracaatta, açılan davalardan feragat edilmesi ve alacak talebinde bulunulmaması istenecek. Sınav s
İran’da geçen perşembe patlayan eylemler büyüyerek devam ederken, protestoculara başta ılımlı bir yaklaşım sergileyen İran Cumhurbaşkanı Ruhani dün sertleşti. Ruhani, ‘azınlık’ di
İran'ın İsfahan eyaletine bağlı Necef Abad ve Kehderican kentlerindeki rejim karşıtı göstericilerde 1'i polis, 2'si devrim muhafızı olak üzere 10 kişi hayatını kaybetti.