ABD ve Almanya, Suriye rejiminden gelebilecek tehditlere karşı Türkiye'nin güneyine yerleştirdiği patriot füze savunma bataryalarını geri çekiyor. Almanya tehdit odağının IŞİD'e kaydı�
Siyonist İsrail Ordusu tarafından bugün yapılan açıklamada, Filistinlilerin Batı Şeria’da gerçekleştirdiği eylemlerin engellenemediği ifade edildi.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), bu yılki Vekaletle Kurban Kesim Programı kapsamında, yurt içi ve yurt dışında birçok bölgede kurban kesimi gerçekleştirecek.
Almanya'da bu yılın ilk yarısında cami ya da İslami kuruluşlara 23 saldırı yapıldı, İslam düşmanı 64 gösteri gerçekleşti.
Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcı maddeyi polis zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama aracın geçişinde saniyeler
Gazze’nin Han Yunus şehrinde gerçekleştirilen toplu nikah töreninde konuşan eski başbakanlardan İsmail Heniye, Filistin halkının Siyonist gaspçıların Batı Yaka’daki tecavüzlerine seyir
Terör örgütü PKK'ya sahip çıkan Almanya, Patriotları PKK için çektiğini itiraf etti. Merkel’in ortağı SDP, “Karar, operasyonlar nedeniyle alındı” derken, PKK’nın hamisi ana muhalefe
Uluslararası Rohingya Merkezinin İstanbul şubesi olarak faaliyet gösterecek 'Müslüman Rohingya Halkıyla Yardımlaşma Derneği' açıldığı bildirildi...
“Ama hayır, (ey insanlar,) siz bu dünya hayatını tercih edersiniz, oysa gelecek hayat daha iyi ve daha kalıcıdır.” (A’la / 16. 17)
Arap İnsan Hakları Örgütü, Mısır'da iki yıldan bu yana 62 kişiden haber alınamadığını bildirdi.
Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre, Alman hükümeti, Patriot misyonunu çerçevesinde Türkiye'de bulunan Alman askerlerini görev süresi sona ermeden çekmeye hazırlanıyor.
3 asrı aşkın müddet Osmanlı tarafından yönetilen Antibari şehri, tarihî eserlerle bezeli antik bölgesi ve tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlara devam ediyor.
14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek “Uluslararası Yemen İnsani Yardım Konferansı” ile Yemen'in savaşta aldığı ve hala kanayan yaralarına çözümler aranacak.
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, yol kesip araç yakan PKK'nın yüzünden bölgede un sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.. ŞEHİR