Yıllardır Türkçe'si beklenen Kalbin Simyası, 2019'da çıktı ve daha çıkmadan yoğun talep nedeniyle 4 baskı yaptı. Kalbin Simyası şimdiden yılın en iddialı kitaplarından biri...
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ASELSAN ile ortaklaşa savunma sanayi sistemlerine yönelik mesleki ve teknik anadolu lisesi kuracaklarını açıkladı.
Yoğun kar yağışının beklendiği İstanbul'da İBB Beyaz Masa tarafından yapılan açıklamada, 'Can güvenliğiniz için kış lastiksiz yola çıkmayın! Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi g�
Geçtiğimiz hafta sonu Türk heyetin Rusya'da gerçekleştirdiği temaslar sonucu, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon konusunda iki ülkenin anlaştığı ve Rusların Esed'i, "Bölgeye girme"
Değerli kağıt ücretleri 1 Ocak’tan itibaren değişti. Ehliyet alanlar 166, pasaport çıkartanlar defter bedeli için 133,5 lira, kimliğini yenileyenler ise 22,5 lira ödeme yapacak.
2018 yılı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, yaklaşık 20 milyon kiracının merakla beklediği kira zam oranı da belli oldu.
Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar Kilis'ten yola çıktı.
SNHR, Suriye'de geçen yıl, büyük kısmı Beşşar Esed rejimi tarafından olmak üzere, 7 bin 706 kişinin keyfi şekilde alıkonulduğunu açıkladı.
Sudan’da iktidar partisi, Değişim İçin Ulusal Cephe Partisi’nin Devlet Başkanı Ömer el-Beşir’e ileteceğini belirttiği, 'görevi bırakmasını da içeren belgenin' darbeyi çağrışt�
Filistin Hükümeti, Başbakan Rami el-Hamdallah'ın konvoyunun geçtiğimiz hafta işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Başkent için hazırlanan projeleri açıkladı.
Aralık ayından TÜFE yüzde 0,40 Yİ-ÜFE yüzde 2,22 düştü.
Samsun'da Cumhur İttifakı krizinin ardından Ak Parti ve MHP İl Başkanları görevden alınırken, MHP’de disipline sevk edilen milletvekili Erhan Usta'dan ilk açıklama geldi.
ABD Başkanı Trump, 'Suriye'den çekilsek bile PYD/PKK'yı korumaya devam etmek istiyoruz' açıklamasında bulundu.
Her kitap okundukça bir diğerini çağırır. Okunmayan kitapların yalnızlığını da siz hayal edin. Gündemlerin siyasa ve piyasa ile işgal edildiği bir ortamda bir seneye kaç kitap düşer?