Mısır'da İhvan'ın ayaklanma çağrısında bulunduğu iddialarından sonra İhvan'dan açıklama geldi...
Piyasalar, IMF'ye olan ödemesini zamanında gerçekleştiremeyen Yunanistan’ın iflasına odaklanırken, Avrupa’da krizden çıkışta İzlanda’nın başarısı örnek olarak gösteriliyor.
Volkwagen, Almanya'daki bir üretim tesisinde kontrolden çıkan robotun bir işçinin ölümüne neden olduğunu açıkladı.
Meryem Nisa Taklaman, Türkiye'ye gelmek için Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden çocuklarıyla birlikte yola çıktı, Tayland’da aylarca hapiste kaldı. Türkiye'ye gelen 173 Uygur Türk'ü
Bosna Hersek'te 8 binden fazla Boşnağın öldürüldüğü Srebrenitsa katliamı sırasında, koalisyon ülkeleri arasındaki gizli anlaşma nedeniyle hava operasyonu yapılmadığı ortaya çıktı
Mısır güvenlik güçleri bir eve yaptıkları baskında 13 İhvan liderini öldürdü. İhvan yaptığı açıklamada"Liderlerimize yapılan suikast eylemleri ülkeyi, zulüm görenlerin öfkesinin
Türkiye'nin Suriye sınırında tampon bölge oluşturması ile ilgili tartışmalar devam ederken, PYD Eş Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bağımsız bir devlet kurma niyetlerinin olmad�
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bombalı araçla düzenlenen saldırılarda Mısır ordusundan yapılan açıklamaya göre 10 asker hayatını kaybetti. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
İzmir'in Bornova İlçesi Pınarbaşı semtinde havai fişek üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Yaralananlar olduğu bilgisi gelirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
HDP'nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir M. Fırat bugün gerçekleşen 1. ve 2. Tur Başkanlık seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.
Mısır cuntası, başsavcı suikastiyle alakasının olmadığını açıklamasına rağmen İhvan'ı suçlamaya devam ediyor. Başsavcıya saldırıyı ise bir başka örgüt üstlendi
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme günü 30 Haziran 2015 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 3 Temmuz 2015'in gün sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
Wikileaks tarafından yayınlanan yeni bir belge, İran’ın Esed’e müdahale etmesi durumunda Türkiye’yi vurmakla tehdit ettiğini ortaya çıkardı.
Hakkari Valiliği, bölücü örgüt mensupları tarafından Dağlıca bölgesine muhtelif tarihlerde toplam 14 kez silahlı saldırı yapıldığını açıkladı.
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.