Musul'daki Türk askeri varlığıyla ilgili bir açıklama yapan Barzani yönetimi, askerlerin uluslararası koalisyonun bir parçası olarak Irak'ta olduğunu açıkladı
Fransa'da Maliye Bakanlığı'nın, Suriye'de terör örgütü DAEŞ'in kontrolü altındaki antik kent Palmira yakınındaki Fransız devletine ait bir toprağı satışa çıkardığı ortaya çıkt
Çad'da Boko Haram’ın düzenlediği saldırılarda ilk belirlemelere göre 30'dan fazla kişinin öldüğü açıklandı.
Hazar Denizi’ndeki Güneşli Petrol Platformu’nda çıkan yangının ardından kayıp olan 30 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
İstanbul Aksaray Metro İstasyonu’nda basın açıklaması yapan ardından ise 'Biji Apo, Biji Selo' diye bağıran gruba müdahale edildi.
ABD, ülkenin İstanbul konsolosluğuna yönelik bir güvenlik tehdidi olduğu için ABD vatandaşlarının buradan uzak durulması istendi ve "Kişisel güvenliklerini sağlamaları yönünde güçl�
Diyarbakır Sur İlçesi'nde çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit olurken, Cizre'de de 2 polis şehit düştü.
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Türk askerinin IŞİD kontrolündeki Musul kenti yakınlarında konuşlandırılmasının "Uluslararası hukukun ve normların ihlali" olduğunu öne sürdü. Ankara'
ABD Savunma Bakanlığı, Türk askerinin nöbet değişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'bu bir koalisyon aktivitesi değil, Türkiye bu konuda bizi bilgilendirdi' dedi.
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı uygulanması kararı alındı.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
Türkiye, Musul’da 600 askerle üs kuruyor. Irak Dışişleri'nden yapılan açıklamada ise bu durumun asla kabul edilemeyeceği belirtildi.
Moody's, Türkiye'nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı...
Limonun kilo fiyatı 3 dolardan 10 dolara kadar çıkınca Rusya ambargo listesine limonu ekleyemedi.
Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, son bir haftada bin 458 hedefin vurulduğu belirtildi.