Dışişleri Bakanlığı, Rus savaş uçağının dün Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı
Sınır Tanımayan Doktorlar, Madaya'da aybaşından bu yana 16 kişinin daha açlıktan yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 9, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 7 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Filistin yönetimi, Fransa'nın barış görüşmelerinin yeniden başlaması için girişimde bulunacakları yönündeki açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB'nin Suriyeli sığınmacılar için ayırdığı 3 milyar euroluk kaynağın şubat ayı sonundan önce Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Sağ el parmağındaki kireçlenme nedeniyle ameliyat masasına yatan Gül'ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden denize açılan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 10 kişi hayatını kaybetti.
Sur'da bulunan tarihi Ulu Cami'de cuma namazı çıkışında vatandaşlar terör örgütü PKK'ya, HDP'ye ve kazılan hendeklere tepki gösterdi.
İsveç İçişleri Bakanı Ygeman, sığınmacı krizinde Avrupa'nın sınıfta kaldığını belirterek, "Bu krizden ancak Türkiye'nin yardımı ile çıkılabilir" dedi.
PYD Eş Bakanı Salih Müslim'in, BM temsilcisi Mistura'nın özel ekibiyle gizlice görüştükleri ortaya çıktı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’ya yönelik operasyonlarda tarihi evlere gizlenmiş çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Cephanelik, bölgede görevli bir polis helikopter
Terör örgütü PKK adına sözde mahkeme kurup yargılama yaptıkları için haklarında gözaltı kararı çıkarılan HDP Beyoğlu İlçe Eşbaşkanları Yunanistan’a kaçtı.
Suriye görüşmelerinde Kürtlerin masada olmadığı bir çözümü ilkesel olarak kabul etmediklerini söyleyen Başbakan Davutoğlu, "Kürtlerin olmadığı bir masa eksik olacaktır. Ancak biz PY
Yunanistan-İsrail ve Güney Kıbrıs zirvesinden, İsrail’den Güney Kıbrıs’a inşa edilecek boru hattıyla ilgili somut kararlar çıktı. Gazın Kıbrıs’tan sonra taşınacağı rota için
Putin'in zenginliğinin kaynağının "yolsuzluk" olduğu iddiasına Kremlin'den sert yanıt geldi. Kremlin Basın Sözcüsü Peskov "Bu açıklamayı çirkin ve aşağılayıcıgörüyoruz. Bu konuda