İsrail'de Kızılhaç görevlilerinin kan bağışı kampanyası sırasında Etiyopya doğumlu siyahî bir milletvekilinin kanını almak istememesi skandala yol açtı.
Tahran’da bir araya gelen Rusya ve İran’ın dışişleri bakanları, Cenevre’deki görüşmelerde kararlaştırılan nükleer anlaşmanın acilen hayata geçirilmesini istedi.
Dünyanın çeşitli ülkelerinden 560 aydın, artan casusluk iddiaları karşısında kamuoyunu harekete geçmeye çağırdı.
Fetih’in işgalciyi unutup Hamas’ı düşman bildiğini söyleyen Ebu Merzuk: “Hamas Başkalarının İçişlerine Karışmamanın Faturasını Ödüyor”
Dünyanın her yerinde arıların hızla yok olması büyük endişe yaratıyor. AB, arı ölümlerinin önüne geçmek için 3 pestisit türünü yasakladı.
ABD'nin Connecticut eyaletinde bulunan Sandy Hook İlkokuluna Adam Lanza tarafından düzenlenen silahlı saldırıdan bugüne ülke genelinde yaklaşık 9 bin 900 insanın ateşli silahlar sebebiyle
Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 2,5 milyon Müslümanın hacı olmak için arife günü ve Kurban Bayramı'nda bulunacakları Arafat, Müzdelife ve Mina'da hazırlıklar devam ediyor.