Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi hakkında bilgi veren CHP Milletvekili Deniz Baykal, "Üç muhalefet partisi koalisyon kurabilse bir sıkıntı yok. Ama kimlik siyasetleri nedeniyle bu olmuy
Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonucunda 8. İdare Mahkemesi, 3. Köprü'nün bağlantı yollarının yapımını durdurdu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son dönemde sorun yaşadığı G7 ülkelerine bu kez İtalya'dan yüklendi: Çıkarlar kulübüsünüz.
Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Esir İşleri Yüksek Kurulu Başkanı İsa Karaki, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklu sayısının 7 bine ulaştığını ve 600'ünün hasta olup g
Emniyet Genel Müdürlüğü, olağan tayin ve terfi atamaları sırasında, 118 emniyet müdürünü emekliye sevk etti
Gaziantep'te, 3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, kararı ilk duruşmada verdi.
Baluken, 'Belli ki AK Parti ve CHP koalisyonunun yolunun döşenmesi açısından bazı kilit taşları yerleştirilmek isteniyor' dedi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki yakıt deposunda pazartesi günü başlayan ve dört kişinin ölümüne yol açan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, 'Genel seçimlerin, Türkiye'nin demokratik tecrübesinin ve siyasi hayatın canlılığının göstergesi' olduğunu bildirdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Katar'da kurulacak Türk üssünün tugay seviyesinde olacağı ve en az 3 bin askerin konuşlandırılıcağı belirtiliyor
ABD Genelkurmay Başkanı General Martin Dempsey, nükleer programında nihai anlaşma sağlanması halinde, İran’ın yaptırımların sona ermesinden elde edeceği kaynakları ordusunu geliştirmek
Siyahi gençlere sert müdahale eden polis memurunun istifa ettiği ve hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.
İsrail, 'düşman tarafından saldırıya uğrarsa ne olacağını görmek' için nükleer materyal içeren patlayıcı test etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, koalisyon tartışmalarına ilişkin, "Biz, önceliğimizin Adalet ve Kalkınma Partisi'nin iktidarda olmadığı bir seçenek olduğunu düşünüyo