Filipinler'in doğusunda ve orta kesiminde hafta sonundan bu yana etkili olan Melor Tayfunu nedeniyle ülkede 'ulusal felaket' ilan edildi.
DAEŞ'in son ayların en büyük saldırısını yaptığını söyleyen Mesut Barzani, hayatını kaybeden Peşmergeler için 'çok üzgünüm' dedi.
Şırnak'ın bazı ilçelerinde süren operasyonların 4. gününde öldürülen PKK'lı sayısı arttı.
ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Dünya'nın, Ay'ın ufku üzerinden yükselişini gösteren ve Ay yüzeyinden çekilmiş en yüksek çözünürlükteki görüntülerini yayınladı.
İnsanoğlu, çakıltaşları ile oynayan çocuklar gibi eşyanın dış formu, türlü biçimiyle oynayadursun; tabiat var oluşundan bu yana düzenini, uyumunu koruyor.
Dünya çapında daha önce hiç olmadığı kadar çok sayıda mülteci olduğu saptandı. Birleşmiş Milletler'in tahminine göre savaş ve şiddetten kaçan 60 milyondan fazla insan bulunuyor.
PKK'lilerin Hakkari'de bir öğrenci yurdunu ve yanındaki okulu ateşe verdiği görüntüler ortaya çıktı.
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Rusya'ya olan 3 milyar 75 milyon dolarlık borcu ödeyemeyeceklerini açıkladı.
Uluslararası Göçmenler Gününde açıklama yapan Kosova İçişleri Bakanlığı, 2014 ve 2015 yılında yaklaşık 110 bin Kosovalının ülkeyi terk ettiğini, bunlardan sadece 16 bininin geri d
İtalya'nın Lombardiya bölgesindeki bir kasabanın girişine "Burası Batı kültürüne ve derin Hristiyan geleneklerine sahip bir kasabadır. Yerel kültür ve geleneklere saygı göstermeyenlerin
Nobel barış ödülüne layık görülen Tunus Ulusal Diyalog Dörtlüsü üyelerinden Abbasi’nin, Türkiye'ye yönelik suçlamaları Tunus'ta büyük tepkiyle karşılandı.
IŞİD, 34 ülkeden oluşan 'terörle mücadele koalisyonu" kurduğunu ilan eden Suudi Arabistan yönetimine savaş ilan ettiğini duyurdu
Suriye'deki savaş ve anlaşmazlıklar nedeniyle 19 aydır Cumhurbaşkanlığı koltuğunun boş olduğu Lübnan'da, 8 Mart Bloğu'ndan Maruni Hristiyanların kurduğu Marada partisi lideri Süleyman
Bayırbucak Haber Ajansı Genel Koordinatörü Molla, "Putin, Bayırbucak'ta Türkmenlerin olduğunu bilmediğini söylüyor. Bu, Suriye'de DAİŞ'i vuruyoruz kadar büyük bir yalan" dedi.
Türkiye'nin vurduğu Rus savaş uçağının canlı yayında açılan kara kutusudaki hafıza kartının zarar gördüğü belirlendi.