Fransa'da bir öğrencinin polis tarafından dövülmesinden sonra bir araya gelen öğrenciler polis karakolunu bastı.
Seyhan Nehri üzerinde Türkiye'nin en uzun köprülerinden birinin temeli, köprüye adı verilen Bahçeli tarafından Çarşamba günü atılacak.
Erken yaşlarda ortaya çıkan otizm, birkaç yıl içinde karakteristik belirtilerini gösteriyor uzmanlar ise bu durumda erken tedavinin önemli olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyonlarda 5 bin 359 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu YPG'lilerin taziyesine katılmasıyla ilgili tartışmalar üzerine, "Taziyelere katılmak suç değildir, bir değil birkaç kez gittim. Dokunulmaz
Rus yetkili Dağlık Karabağ sorununun uluslararası hukuka dayalı olarak çözülmesini ve Moskova'nın gündeminden düşmesini istediklerini söyledi
PKK’nın ‘yardım’ oyununu İçişleri Bakanlığı bozdu. Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari’de evlerini yıktığı, buzdolaplarına mayın tuzakladığı insanlara yardım adı altında p
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'ndan mültecilere skandal bir teklif sunuldu. 250 bin euro’luk (yaklaşık 800 bin TL) yatırım yapabilecek olan sığınmacılara, ‘imtiyazlı muamele’ uygula
Türkiye-Ürdün İş Forumu'nda bir Başbakan Davutoğlu'yla bir araya gelen Ürdün Başbakanı Abdullah en-Nusur, Başbakan Davutoğlu için "Kendisini bu görevlere gelmeden bir süre önce tanıd
Rusya Devlet Başkanı Putin, BAAS rejimi lideri Esed ile telefon görüşmesinde, Rus ordusunun Palmira kentinin mayından temizlenmesine yardım edeceğini açıkladı.
Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, "Şayet vizeler kalkmazsa geri kabul anlaşmasını feshetme hakkımız var. Bunu da yaparız." dedi.
Ürdün'ü ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, Suriye'deki krizlerin durmasını istediklerini belirterek, "Umarız ki Cenevre görüşmeleri Suriye halkının dileklerini karşılanacağı bir sonuca
Eski Yunanistan Ekonomi ve Finans Bakanı Papantoniou, Türkiye'nin şu anda süper güç olduğunu belirtti.
Beynimiz, iyi sunulan bir hikayede ufak ayrıntı olarak algıladığı bazı olguları göz ardı edip yalanlara kolaylıkla kapıları aralayabiliyor.
Türkiye, Müslüman turistlerin, seyahatte en çok tercih ettiği ülkeler arasında Malezya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) sonra üçüncü sırada bulunuyor.