Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, en fazla göçü İstanbul'un aldığını, bu nedenle öğretmen ihtiyacının çok olduğunu söyledi. Yılmaz, "İkili eğitimi 2019'un sonuna kadar kaldırırız" de
İslam Kalkınma Bankası Grubu Başkanı Hajjar, İKB Grubunun, Türkiye'nin enerji, ulaştırma, sağlık, ticaret ve İslami finans sektörlerine ve özel sektörün gelişmesine yönelik iş birli
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kıdem tazminatı konusunun ortak akıl ile birlikte çözülebileceğini, "Yaptık, oldu" şeklindeki bir modelden kimsenin memnun olmayac
PYD'li isimlerden Mazlum Abdi, ABD'nin çekildiği yerlere yerleştirmeyi planladığı 'Arap gücü’yle işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Terör devleti İsrail'in Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, İran'ı "Eğer Tel Aviv hedef alınırsa, Tahran'ı vururuz" şeklinde tehdit ederek İslam rejiminin günlerinin sayılı olduğunu söyl
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.
Siyasetin geniş bir ittifaka ihtiyaç duyduğunu savunan CHP'li Aykut Erdoğdu, bu ittifakın memleket için olacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda çokça adı geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni satacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da yapılacak seçimleri değerlendirdi ve Türkiye'nin adalet konusunda da çok daha iyi bir döneme girdiğini söyledi.
Rus senatör İgor Morozov, Moskova'nın Suriye'ye Katar askerlerinin gönderilmesine kati surette karşı çıktığını söyledi.
Rus devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport Başkanı Aleksandr Miheyev, Türkiye’ye sevk edilecek S-400 füze savunma sistemlerinin üretimine başladıklarını söyledi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için tabanlarının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e oy vermeyeceğini söyledi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüşen gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV'deki programında Aydın'ın söylediklerini aktardı. Buna göre İYİ Parti, Cumhurbaşkanl�
Milli Gazete yazarı Fatma Tuncer modern zamanda karşılaştığımız sorun ve yanı başımızdaki acılara karşı Aliya İzzet Begoviç'in sözlerini gündeme getirerek köşesinde irdeledi.