Denilir ki, Benî Umeyye (Emevîler) döneminin zulümlerine karşı çetin mücadeleler verenlerden bazı seçkin kişiler, Abbasîler iktidara gelince ideallerinin gerçekleşeceğini beklerken, ar
Bu yüce millet anma törenlerinde o kadar büyük bir Osmanlı tokadı attı ki duymak ve görmek istemeyenler artık görüyor ve duyuyorlar. Osmanlı tokadının mucidi dönemin en cesur süvarile
Trabzon'dan yılın 6 aylık döneminde Rusya Federasyonu'na 66 milyon 469 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Tekirdağ'da FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen 115 kişi gözaltına alındı.
15 Temmuz'u aşağılayan yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında gözaltı kararı çıkarıldı fakat Altıoklar'ın Almanya'ya gittiği öğrenildi.
15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı saatlerde müttefikim dediği Türkiye'yi yalnız bırakan NATO'nun genel sekreteri Stoltenberg bile dün şu açıklamayı yaptı: "NATO üyelerimizin herh
FETÖ'nün darbe girişiminin birinci yıl dönümü dolayısıyla şehitler için Çin, Pakistan, Malezya, Endonezya ve Azerbaycan'da anma törenleri düzenlendi.
Nedim Şener, her seçim dönemi oyunun rengi yüzünden aşağılanan 'makarnacıların' darbeyi durduranlar olduğunu söyledi.
CHP'li Haluk Pekşen, darbelerin CHP'nin iktidar olmaya yaklaştığı dönemlerde olduğunu savundu.
Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 3 gün önce Tunceli Pülümür çayında bulunan erkek cesedinin İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA eşleşmesinde 19 Haziranda PKK' lı teröristlerce kaçırıl
'15 Temmuz sonrası FET֒nün mali ağlarına oldukça fazla dikkat çeken yazılar kaleme almıştım. Önemle üzerinde durduğum bir başka konu da “Milli Birlik Gücümüzün” korunmasıydı.'
Boğaziçi Köprüsü’nde darbe girişiminin sabaha linç edilerek öldürüldüğü öne sürülen er Kurtuluş Kaya’nın silah arkadaşları gerçeği anlattı. Askerler, Kaya'nın, halka ateş a�
Arap Birliği, Washington yönetiminin Sudan'a yönelik yaptırımlarını kaldırmayı ertelemesine ilişkin kararını üzüntüyle karşıladı.
Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen "Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker-01" operasyonu kapsamında, 79 sığınak ve mağaranın tespit edildiği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığınca Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın bir soruya cevaben Türkiye'ye yönelik sözleri hakkında açıklama yapıldı.