Nükleer Düzenleme Kurulu ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Hartum eyaletinin çeşitli semtleri yine hayat pahalılığı ve yönetim karşıtı yürüyüşler gerçekleştirildi.
Riyad yönetimi, son 15 ayda Suudi Arabistan topraklarına yasa dışı yollarla girmeye çalışan 20 binden fazla Yemenlinin yakalandığını bildirdi.
Afganistan'da, ABD'nin 2001 yılındaki işgalinin ardından yeniden yapılandırılan merkezi yönetimin ülke genelindeki hakimiyeti azalırken Taliban İslam Emirliği'nin kontrol alanı arttı.
31 Mart yerel seçim için geri sayım sürerken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, son seçim anket sonuçlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anketlerde açık ara birinci
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanına gelen ve idamla yargılanan İhvan mensubu Muhammed Abdulhafiz Hüseyin'in, darbeci Sisi yönetimindeki Mısır'a iade edildiği belirtildi.
19. yüzyılın sonları, Osmanlı İmparatorluğu için oldukça sıkıntılı ve acı vericiydi. Bir zamanların muhteşem imparatorluğu dağılmaya yüz tutmuş,Fransız İhtilali ile başlayan mi
İslâm devletlerinin yöneticileri tarafından herhangi bir mevzuda alınan kararların ve uygulanan politikaların arka planında İlahî hükümler ve bu hükümlerin ilk uygulayıcısı olan Hz. M
Ortaçağ İslâm dünyasında Haçlılara karşı vermiş olduğu mücadele ile tanınan Nureddin Mahmud b. Zengî, Musul Atabegi İmâdeddin Zengî’nin oğludur. Nureddin 11 Şubat 1118’de Haleb
Abdülaziz Kıranşal- Milli Gazete
Mehmet Ocaktan- Karar
ABD Başkanı Trump, ABD'nin Suriye'den çekilme kararına ilişkin, 'Zorunda kalırsak geri döneriz. Çok hızlı geri gelebiliriz ve ayrılmıyoruz.' dedi.
Irak’ta, Mukteda es-Sadr’a bağlı Sairun Koalisyonu üyesi ve Meclis Birinci Başkan Yardımcısı Hasan el-Kaabi, ülkelerinde bulunan ABD askerlerini çıkarmaya yönelik plan yaptıklarını b
Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin kayalıklarda gizlediği yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Washington Post Yayın Kurulu, Suudi Arabistan'la ilişkilerin normale dönmesinin kolay olmadığını belirterek, 'Rejim, Kaşıkçı cinayeti için hesap verebilirlik vadetti fakat sonrasında hiç