85 yıl sonra Kadir Gecesi’nde Ayasofya'da ezan okundu. Dr. Fatih Koca ezan okuyan ilk isim oldu. Koca, “Ezan okumak için müezzinlik mahfiline çıkarken ilk kez ayaklarımın titrediğini hissett
KCK eş başkanı Bese Hozat 15 Temmuz 2015 günü çıkan PKK bülteni Özgür Gündem’deki köşesinde “ateşkesin bittiğini, yeni sürecin devrimci halk savaşı olduğunu” ilan etmişti.
Adalet Bakanı Bozdağ, “2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz” dedi.
ABD’de iki siyahi gencin polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protestolar 10’dan fazla eyalete yayıldı. Atlanta’da göstericiler ‘olayları görmeyen’ CNN binasını basarken
NATO Zirvesi için Varşova’da bulunan Merkel ve Erdoğan yaptıkları görüşmede Alman politikacıların İncirlik Üssü'nü ziyaret hakkı konusunda bir uzlaşı sağlanamadığı kaydedildi.
Dışişleri Bakanlığı, İstanbul'un, 10-20 Temmuz'da düzenlenecek Dünya Miras Komitesinin 40. toplantısı için ideal ev sahibi olacağını belirtti.
İstanbul'da Yaklaşık 77 kilometrelik 6 metro hattının ihaleleleri Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek.
Rusya ile Türkiye arasında ilişkileri normalleştirmeye dönük atılan adımların ardından Rus turist kafilesini taşıyan ilk uçak, Antalya Havalimanı'na indi. Rusya Başbakanı Medvedev de c
İngiltere'nin yeni başbakan adaylarından Andrea Leadsom, rakibinin aksine çocukları olduğu için daha iyi bir başbakan olacağını savundu
Polonya’nın başkenti Varşova’daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılan Fransa Cumhurbaşkanı, Rusya’nın Fransa için ‘düşman ya da tehdit’ olmadığını söyledi.
Van'ın Başkale İlçesi'nde yola döşenen el yapımı patlayıcının imha edilmesi için başlatılan operasyonda, çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü.
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in, Türkiye'ye yönelik charter seferleriyle ilgili yaşanan sorunların çözülmesi için ilgili kurumların bir hafta içinde tekliflerini hükümete sunmaların�
BBC Türkçe Servisi'nin haberine göre İngiltere'nin AB'den ayrılma kararı vermesinin ardından Hollanda'da da Avrupa Birliği'nden çıkmak için referandum ihtimali gündeme geldi.
PDK-İ'nin peşmerge komutanlarından Kawa Ciwanmerd, İran Devrim Muhafızları’yla çatıştığı sırada esir düşmemek için kendini patlattı
Lice'de PKK operasyonları karşısında canlı kalkan eylemi yapan 12 kişi için 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor