Sosyal Medya

Güncel

Bozdağ: 2019'a kadar seçim yok

Adalet Bakanı Bozdağ, “2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz” dedi.



Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ, AK Parti’nin Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi'nde düzenlediÄŸi Ä°l Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuÅŸma yaptı. Türkiye'nin geliÅŸmesi ve deÄŸiÅŸmesinin bütün hızıyla devam ettiÄŸini söyleyen Bakan BozdaÄŸ, ''Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019’a kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız. 2019’a gelirken Türkiye deÄŸiÅŸtiÄŸi gibi Yozgat’ta bundan payını alarak deÄŸiÅŸecek" diye konuÅŸtu.

BozdaÄŸ, AK Parti'nin ‘millet için hizmet’ siyaseti ürettiÄŸini ifade etti. Ne CHP ne de MHP'nin kendileri gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber çalışma yürütmediÄŸini söyledi.

‘BaÅŸkaları AK Parti'ye operasyon çekemez’

BozdaÄŸ, AK Parti'ye milletten baÅŸka kimsenin operasyon yapamayacağını söyledi:

''BaÅŸkaları AK Parti'ye dönük operasyon çekemez. Ne paralel çete bunu yapabilir, ne baÅŸka çeteler yapabilir. Dikkat edin CHP’ye operasyon çekildi, geçmiÅŸte, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu. Genel baÅŸkan deÄŸiÅŸti. MHP’ye operasyon çekildi, genel baÅŸkan yardımcılarının neredeyse tamamı deÄŸiÅŸti. AK Parti'ye dönük operasyon baÅŸarılı olamadı. Neden olamadı? Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada."

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.