15 Temmuz darbe girişimi gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde bulunan ve olaylar sırasında tanklara gizlendiği belirlenen çoğu Yeşilköy’deki Hava Harp Okulu öğrencisi ve Kuleli Askeri Lisesi’
15 Temmuz darbe girişimini engellemek için Kazan'dan Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı önüne giden 70 yaşındaki Mustafa Zorova yaşadıklarını anlattı.
Ankara'daki darbe girişimine karşı koymak için Akıncı Üssü'ne giden Samet Cantürk'ün "Üniforma giymeden şehit olacağım" dediği ortaya çıktı.
Türkiye'de birlik ve beraberlik içinde püskürtülen darbe girişimi sonrası FETÖ elebaşını korku sardı. Bölücü terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, Türkiye'nin kendisin
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Genelkurmay Başkanlığı Personel İşlem Daire Başkanı Tuğgeneral Uğur Şahin,
Beyaz Saray: Türkiye Gülen için resmi iade talebinde bulundu. Darbe soruşturması için her türlü destek verilecek. Obama demokratik değerlere uyulması çağrısı yaptı.
Mirasımız Derneği Başkanı Demirci, "Boğaziçi Köprüsü'nün isminin '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesinin çok anlamlı olur" önerisinde bulundu.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan askerler arasında İstanbul Sultançiftliği'nde görev yapan Bursalı asker Enes Gül, serbest bırakıldı.
Darbe kalkışması sırasında 'hayırlı olsun' mesajı atan Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı hakkında soruşturma açıldı
15 Temmuz, bir milletin demokrasi mücadelesi olarak tarihe geçti. MAZLUMDER İstanbul Şubesi eski Başkanı Cüneyt Sarıyaşar, halkın, iradesini korumak için verdiği mücadeleyi kaleme aldı.
Akşam gazetesi yazarı Hüseyin Besli, demokrasi şehidi olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok için bir yazı kaleme aldı.
Pentagon sözcüsü Cook, darbe girişiminin sadece Türkiye için değil kendileri için de sürpriz olduğunu savundu
MHP'li muhalifler, FETÖ'nün darbe girişimi dolayısıyla bugün yapacakları toplantıyı erteledi. Yeni olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısının "500'ü geçtiği" belirtildi.
15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında yakalanan askerlerin sorguları, darbecilerin Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı yapısı ile operasyona ilişkin detayları gün yüzüne çıkardı.
Başbakan Binali Yıldım, FETÖ'nün iadesi için, ''11 Eylül'de İkiz Kuleler indirilirken teröristleri isterken kanıt mı sordunuz, Bin Ladin için kanıt aramazken, FETÖ için kanıtlar ortada