Erdoğan, AK Partiyi kurduğunda artık “Milli Görüş” gömleği ile değil, aynı hedefe farklı bir gömlekle, yeni, çoğulcu merkez parti şeklindeki yeni oluşumla yola devam edeceğini açı
CIA’in yeni direktörü Mike Pompeo, ilk yurt dışı ziyaretini bugün Türkiye’ye gerçekleştirecek. Ziyarette Türkiye’nin Fırat Kalkanı'nda birlikte mücadele ettiği ÖSO ile ilgili görü�
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, OHAL kapsamında yayımlanan KHK'lar ile akademisyenlerin üniversitelerden atılmasının çok adaletsiz olduğunu söyledi.
Irak'taki operasyonlara katılan askerlerin eline geçen belgelerde toplam 14 yabancı militanın çeşitli nedenlerle çarpışmalara katılmak istemediği görülüyor.
İsrail'in Kassam Tugayı’nın rehin aldığı 4 İsrail askeri için takas istediği belirtildi.
BM, açlık tehdidi altındaki Yemen'de 12 milyon kişiye insani destek amacıyla, 2,1 milyar dolarlık yardım çağrısında bulundu
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Birliklerimiz El Bab'ın merkezine girdi. Esaa güçleriyle karşılaşmamak için Rusya'yla görüşüyoruz" dedi.
SuperHaber yazarı Mete Yarar, TVNet'te konuk olduğu Karşı Karşıya programında FETÖ'nün referandum sürecinde sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanacağını kafa karıştırıcı materyal
Sömestr tatili sonrası çocukların okula daha iyi uyum sağlayabilmeleri için anne babalara öneriler...
İsrailli bakan Levin, yerleşimleri meşrulaştıran kanun için "Tevrat'ın topraklarına dönüyoruz" yorumunu yaptı
Suriye doğumlu bir sanatçı olan Manaf Halbouni, Suriye'nin Halep şehrinde yaşanan acılara dikkat çekmek için farklı bir çalışmaya imza attı.
Brezilya’nın Espirito Santo eyaletine bağlı Vitoria şehrinde cumartesi günü başlayan polis grevi sonrası 3 günde 68 cinayet rapor edildi.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, iki gündür süren depremlerin ardından evlerine giremeyen vatandaşlar için bölgede konteyner kent kurulmasına başlandı.
Macaristan Avrupa'ya geçmek isteyen sığınmacıların yolunu kesmek için sınıra jiletli tel, termal kamera gibi önlemler aldı.
Müslümanlar zihnen çok parçalı bir düşünce anlayışı içindedirler. Batı düşüncesi karşısında zihnen toparlanmayan büyük bir kesim bulunuyor. İslâm coğrafyasında süren çatış