Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan “Mervan” kod ve M.S.A. adlı terörist, ilçede kalan ailelerin çıkmamaları konusunda örgüt mensupları tarafından tehdit edil
Milletin seçtiği Erbakan'ın öğrencileri, kendisini ölüm yıldönümünde anarken, 28 Şubat karanlığının bitişini kutluyor.
AB’nin Göçten Sorumlu Komiseri mart ayında Türkiye ile yapılacak mülteci zirvesinde ilerleme sağlanamazsa durumun ‘felaket’ olduğunu söyledi.
Rusya ve ABD'nin anlaştığı Suriye ateşkesi bu gece yarısı yürürlüğe girecek. Ancak saatler kala çatışma haberleri geldi. Türkmenlerin Sultan Murat Tugayı, Azez'in güneyinde YPG'ye sal
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edecek" dedi.
İran’da yeni parlamentoyu ve ülkenin dini liderini seçen Uzmanlar Meclisi’ni belirlemek için dün gerçekleştirilen seçimlere nüfusun yüzde 58’i katıldı.
"Yeni Tip Denizaltı Projesi ilki Piri Reis Denizaltısının kaynağı 8 Ekim 2015'de yapıldı, 62 ay sonra donanmaya teslim edilecek.
Mardin'in Derik ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 7 terörist öldürüldü.
Avrupa Birliği’nin Göçten Sorumlu Komiseri Dimitris Avramopulos, 7 Mart'ta Türkiye ile yapılacak mülteci zirvesinin önemine dikkat çekti.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, çatışmaların durması ve yardımların ulaştırılması kararına bağlı kalınırsa Suriye müzakerelerine 7 Mart'ta devam edileceğini bildirdi.
ABD Rusya ve İran'ın anlaşmasına göre Suriye, PYD güdümlü Kürt devleti, Esed yönetimi ve çöle hapsedilmiş DAEŞ bölgesi olarak 3'e bölünecek.
TBMM’de bütçe görüşmeleri gerçekleşti. Muhalefet partileri bütçenin denetlenmediği iddiasında bulundu. Konuşmalara mali konulardan çok gündeme dair konular tartışıldı.
Suriye’de ‘ateşkes’ bu gece yürürlüğe girecek. Ama bu silahların susacağı anlamına gelmiyor. IŞİD ve Nusra kapsam dışı. Saldırıya uğrayan tarafın orantılı karşı koyma hakkı v
Cem Özdemir'in eş genel başkanı olduğu Yeşiller Partisi tarafından, 1915 olaylarına ilişkin verilen önerge destek bulamayınca geri çekildi
Avusturya'nın Afgan sığınmacıları geri göndermesi ve Başkan ülkeleri ile zirve yapması üzerine Yunanistan CViyana büyükelçisini geri çekti