Darbe girişimine ilişkin, Türk Telekom binasını işgale gitmeye çalışan 7'si rütbeli 13 asker hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.
Reuters / Ipsos’un geçen ay yaptığı bir kamuoyu araştırmasına göre Kaliforniyalıların yaklaşık üçte ikisi “Calexit” adı altında yürütülen bağımsızlık kampanyasını destekliy
İbn Rüşd’ün, Aristoteles’in ‘Metafizik’ine dair yazdığı ‘Metafizik Büyük Şerhi’, 8 asır sonra Türkçe yayımlandı. Karanlık Orta Çağ Avrupa’sını modern zihniyete taşıyan kay
Başkent Paris'te gerçekleşen kanlı terör saldırılarından sonra OHAL durumunun geçerli olduğu Fransa'da iki asker kahvaltı yaparken silahlarını çaldırdı.
15 Temmuz gecesi AK Parti İstanbul İl Başkanlığını işgal etmeye çalışan 74 şüphelinin yargılanmasına yarın başlanacak.
AK Parti milletvekili Aydın Ünal, "Acun Ilıcalı, Müge Anlı ve benzerlerinin programlarının toplumsal dokuda yaptığı tahribat PKK ve FETÖ tahribatı kadar büyük" dedi.
Uykunun sırrı çözüldü. Yapılan araştırmalara göre iyi bir uyku, beynin çalışmasının kesintiye uğraması anlamına gelmiyor, beyin bu sırada çok önemli bir iş yapıyor. Uyku, bazı
İstanbul Avrupa Yakasında bazı ilçelere 6 Şubat Pazartesi günü planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.
Son yıllarda belki milyonlarca insan küreselleşme karşıtı gösterilerde sokaklara döküldü. Küreselleşme yüzünden işlerini kaybettiklerini, yaşadıkları toplumun parçalandığını sö
İngiltere Savunma Bakanı, Rusya'nın, "sistemli siber saldırılar" yoluyla Batı demokrasilerini ve kritik altyapıları hedef aldığı uyarısını yaptı.
Toplantılarda, önce sporcu ve sanatçılarla başlayan ardından da partililerin, kamu çalışanları ve üst düzey bürokratların katıldığı ‘Güçlü bir Türkiye için ben de varım’ kamp
Bugün Anayasa değişikliğinin ilk 9, yarın da ikinci 9 Madde’sini özetlemeye çalışacağım. Yani, dün bir, bugün iki, bu işi 3 günde bitirelim inşallah.
Amerikan başkanı Donald Trump’ın, ilk planda dayatma ve tehditlerle netice almaya çalışacağı öteden beri tahmin ediliyordu.
Çocukluğumdan beri, yani 80’li yılların ortalarından beri dindar İslamcı çevrelerin gençlikle alakalı vakıf, dernek, cemaat çalışmalarında bulundum. Her biri birbirlerinden farklı yap
MAK Danışmanlık, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı referandumu halka sordu. Ankete göre, kararsızlar dağıtılmadan referandumda evet diyeceklerin oranı yü