İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, PYD'nin PKK ile bağlantısını inkâr etmenin "aptal bir davranış" olacağını söyledi ve "YPG’nin Rusya ile temasının da farkındayız ve
İngiliz hükümeti, Esed'e Suriye barış görüşmeleri öncesi gözaltında tuttuğu on binlerce kişiyi serbest bırakması çağrısında bulundu.
Suriye’de Esed rejimine yoğun destek veren Rusya bölgedeki en büyük müttefiki İran’a satacağı S-300 füzelerini İsrail'in uyarılarından sonra göndermekten vazgeçti. Moskova’nın bu kar
Afganistan'da son dönemde saldırılarını yoğunlaştıran Taliban, Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki NATO güçleri ülkeden tamamen çekilmeden Afganistan hükümeti ile barış gö
'Rusya'yı karadan bekliyoruz' diyen Alpaslan Çelik, Türkmen Dağı'nın düşmesi halinde bir PYD devletinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Berlin Teknik Üniversitesinde Müslüman öğrencilerin namaz kılmak için kullandığı mescidin 14 Mart itibariyle kapatılacağı bildirildi.
Taliban, ABD ve yabancı devletlerin kendilerine saldırmayı bırakıp Afganistan’ı terk edene kadar Kabil hükümeti ile masaya oturmayacaklarını açıkladı.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Suriye'de huzur avdet etmezse 3 buçuk milyon kişinin daha göçmen olacağını söyledi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli otomobilde 4 tane prototipi ürettiklerini belirterek, bu yılın sonuna kadar 30-40 araçlık bir test filosu üretip her türlü arazi, iklim v
ABD’nin, Suriye’deki ateşkes ihlallerinin bildirilmesi için kurduğu acil çağrı merkezindeki personelin Arapça bilmediği ortaya çıktı.
Türk Hava Yolları'nın İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan 3 uçağı, yıldırım isabet etmesi üzerine havadan geri döndü.
Danimarka hükümeti, IŞİD ile savaşmak üzere Suriye ve Irak’a savaş uçağı ile özel eğitimli 400 kişilik bir birlik gönderme kararı aldı.
HDP'li Ertuğrul Kürkçü, bugün Başbakanlığa gönderilen fezlekelere ilişkin 'Bu size herkesi dokundurtacağız demektir' dedi.
Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, NATO ile Rusya arasında yeni diyaloğun kurulmasıyla ilgili çağrıda bulundu.
Bayrampaşa'da 2 kadın teröristin öldürüldüğü operasyonu değerlendiren İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbullulardan bizim özellikle ricamız, herhangi bir endişeye, paniğe kapılmadan