Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında ortaya çıkan fotoğraflar, cephede olduğu kadar cephe gerisinde de şiddetli bir mücadelenin yaşandığını gösteriyor. Bir sahafın terekesinde bulunan ve
Bağdat'a giriş için kefil getirmeleri istenen Enbarlılara izin verilmemesi durumunda bebek ölümlerinin yaşanabileceği belirtildi.
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'den Türkiye'ye doğru 10 şahsın, bir adet traktör ve bir adet yatay sondaj makinası (köstebek) ile yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunduğunu belirtti.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Yemen operasyonu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.
Sivas'ta aynı kaderi paylaşan konuşma ve yürüme engelli iki kız kardeşin umreye gitme hayali, valilik ve belediyenin desteğiyle 26 Nisan'da gerçeğe dönüşecek.
Avrupa'da yaşayan gençlere askerlik konusunda sevindirici haber geldi.
Ülkelerindeki rejim saldırılarından kaçıp Türkiye sınırı yakınındaki Atme Kampı'nda derme çatma çadırlarda yaşayan Suriyeliler yaşam mücadelesi veriyor.
BM Güvenlik Konseyi’nde gerçekleştirilen toplantıda Suriye’deki saldırılarda 3 çocuğun ölümünün videosunu izleyen temsilciler, gözyaşlarını tutamadı. BMGK’da geçen ay kabul edilen
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, tüm dünyanın ve Müslüman ülkelerinin Yemen'de Husilere yönelik saldırılar düzenleyen Suudi Arabistan'a "dur" demesi gerektiğini söyledi.
TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın programına konuk olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yerli yolcu uçağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulund
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ömür boyu ehliyet dönemini kapattı. Ehliyetler sınıfına göre 5 ile 10 yılda bir yenilenecek. Yeni ehliyet alma
Dün Avustralya'nın Sydney kentinde bir metroda yaşanan olay da dünya genelinde tepki uyandırırken, Müslümanları savunan bir Avustralya vatandaşının tavrı takdirle karşılandı.
Emniyetteki 'Cemaat' yapılanmasına yönelik operasyonda casusluk ve yasa dışı dinleme iddiasıyla gözaltına alınan 27 polis savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemey
Soma'da 301 madencinin öldüğü faciayla ilgili başlayan davada savunma yapan tutuklu sanıklardan emniyet teknikeri ile teknik müdür de faciada yaşamını yitiren başmühendis Mehmet Efe’nin
HDP'li Faysal Sarıyıldız, 'Geç de olsa, amaç farklı da olsa biz yasayı doğru buluyoruz. Kararı yerinde görüyoruz. Türkiye'nin de bunu kabul etmesi gerekiyor' dedi.