Türkiye-İran münasebetleri pek çok açıdan önemli hatta vazgeçilmez boyutlar taşıyor. Asırları aşan sıkıntı ve gerilimleri son dönemde özellikle Irak ve Suriye’de yaşanan ayrışma
Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın 2. Kolordo Komutanlığı'na atanmasına tepkili olduğu iddialarıyla başlayan tartışma kararın nasıl alındığı konusunu da gündeme geldi. Hü
Hükümet ile sendikalar arasındaki "4. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri"nde anlaşmaya varıldı.
İsrail mahkemesinin, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın gözaltı süresini 24 Ağustos'a kadar uzattığı bildirildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye-Irak ilişkilerinin gündeminde yer alan konuları ele almak üzere 23 Ağustos'ta Irak’a ziyarette bulunacak.
Son günlerde Charlottesville'deki ırkçı eylemlerle gündeme gelen ABD'nin Teksas eyaletinde bir şahıs, konfederasyon subayının heykeline bomba yerleştirirken yakalandı.
Diyarbakır'da PKK'nın sözde yöneticisi Akif Abay öldürüldü, Zap'ta da 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanlar olarak dayanışmamızı bölgede çok daha hassas bir şekilde devam ettirmeliyiz, bunun yolu da istişarelerimizi artırmak, aramızdaki iş birliği mekaniz
Rusya'daki ABD Büyükelçiliği, 23 Ağustos'tan itibaren Rusya'da göçmen olmayan vize türleriyle ilgili çalışmaların 1 Eylül'e kadar askıya alınacağını duyurdu.
Barselona'da minibüsle kalabalığın arasına dalarak 15 kişinin ölmesine sebep olan saldırgan öldürüldü.
Hükümet sendikalara, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018'in ilk altı ayı için yüzde 3,5 ikinci altı ayı için yüzde 3,5, 2019'un ilk altı ayı için yüzde 4, ikinci a
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ürdün ziyareti öncesi havalimanında önemli açıklamalarda bulundu.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, internet üzerinden kurbanlık alacak vatandaşları dolandırılmamaları konusunda uyardı.
"ABD'nin suç başkenti" olarak nitelendirilen Chicago'da hafta sonunda meydana gelen silahlı saldırı olaylarında 8 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.
Katar Sivil Havacılık Otoritesi, Katarlı hacıların Cidde'ye nakli için Suudi Arabistan Havayollarına izin vermediği yönündeki haberleri yalanladı.