Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde insansız hava araçları (İHA) ile tespit edilen 5 teröristin ölü, 1 teröristin ise sağ olarak ele geçirildiği operasyonun ardından devam eden arama tara
CHP Milletvekili Bircan ve eşi, Buşgaristan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı.
Gazze'de devam eden elektrik krizi ve arıtma tesislerinin çalışmaması sebebiyle su kaynaklarındaki kirlilik oranının yüzde 98'lere kadar yükseldiği öğrenildi.
Trump, ABD yönetiminin Porto Riko'daki kurtarma çabalarını eleştiren San Juan kenti Belediye Başkanı Carmen Yulin Cruz'a Twitter'dan cevap verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında konuştu. Erbaş, 'Cami tasavvurumuzu yeniden ele almalıyız' açıklamalarına yer verdi.
Beyoğlu Hasköy'de bir kafe henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken büyük panik yaşandı.
Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
Erdoğan, Erzurum'da MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz haftalarda gündem yer alan SİHA tartışmalar�
Hakkarinin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada 1 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk ise yaralandı.
Libya'nın Sabrata şehrinde devam eden şiddet olaylarında şu ana kadar 26 kişi hayatını kaybetti, 170 kişi yaralandı.
Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat'ın Üsküdar'da öldürülmesi ilgili olarak bir zanlı Bursa'da yakalandı.
Suudi Arabistanda kadınların araç kullanıp kullanmamaları konusunda sözde âlimlerin bir suçu varsa o da kadınları bu haktan mahrum etmeleri değil, İslamın temel kaynaklarına göre ve
Ağrı Valisi Süleyman Elban, kentin Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, 8 güvenlik görevlisinin de
Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
Irak Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ve İran ile IKBY'nin kontrolündeki sınır kapılarını kontrollü bir şekilde alınmasının planlandığı söylendi.