Anayasa Mahkemesi, dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin kanunun iptaline ilişkin gerekçeli kararını yayımladı. Kararda dershanelerin doğurduğu sakıncalara karşı önlem almak yerine
Suruç patlamasının faili Abdurrahman Alagöz'e ait kimliğin olay yerinde bulunamadığı, HDP'lilerin patlamadan yaklaşık 14 saat sonra polise gidip kimliği verdikleri ortaya çıktı.
Terör örgütü IŞİD ile güvenlik güçlerinin çatışması sonrası, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalattin Doğan geceyi mevzide geçirecek.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde biri Kobani'den gelen 2 kız çocuğunu PKK'ya katılmaları için dağa götürmeye çalışan 2 kişi yakalandı.
Kilis'te Dağ Hudut Karakoluna ateş açılması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Çıkan çatışmada bir IŞİD mensubu ölü ele geçirildi.
Kilis sınırında IŞİD'le başlayan çatışma sonrası Diyarbakır'dan çok sayıda F-16 havalandı.
Türk tankları Suriye sınırına girerek DEAŞ militanlarıyla çatışmaya girdi.. Çatışmalar öğle saat 13:30'da başladı ve devam ediyor. 1 DEAŞ militanı öldürüldü.
Memleket meselelerine vizyonel bakış açıları geliştiren önemli entelektüellerden yazar Alev Alatlı ile sanattan siyasete, sivilleşmeden ‘mahalle baskısına’ kadar pek çok mevzuyu konuşt
Diyarbakır Şehitlik semtinde polise uzun namlulu silahlarla çarpraz ateş açıldı. Bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı.
Mısır’da halkın seçimle göreve getirdiği Mursi’ye geçtiğimiz ay idam cezası verildi. Mursi’ye verilen cezanın tepkileri tüm dünyada sürerken, idam cezasının birkaç gün içinde uygu
Myanmar'ın Arakan'da uyguladığı baskı ve şiddetten kaçan 300 binden fazla Müslüman Rohingya, Bangladeş'teki kamplarda yaşam savaşı veriyor. Rohingyaların açlık ve sefalet içinde yaşa
Suriyeli çocuğu darp ettikleri iddia edilen esnaf darp iddiasının yalan olduğunu savundu.
Nil Nehri'nde iki geminin çarpışması sonucu aralarında iki çocuğun da olduğu 15 kişi öldü