Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ), 100 akademik ve idari personelin yakalanması için operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yük
ABD'de kasım ayındaki başkanlık seçimi öncesi ilk 'istihbarat birifingi'ni alacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, Amerikan istihbarat kurumlarına güvenmediğini söyledi.
Rus ordusuna ait savaş uçağının muhaliflerin kontrolündeki İdlib'te yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu 15 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı.
Gürcistan İçişleri Bakanlığı, FETÖ'nün Hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz'ün Gürcistan'da tutuklandığı iddialarını yalanladı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 18 gündür aranan Uşak Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Akif Özgün yakalandı
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yapılan operasyonda, örgütün sözde bölge ve il sorumluları yakalandı.
Uşak'ta FETÖ'nün finansal yapılanmasına yönelik sürdürülen soruşturmada, örgütün bölge yöneticilerinin tutuklanması üzerine, örgüte finansal aktarımın devamı için "ablalar" olar
Kumpas davalarında cezaevinde kalan son tutuklu Yüzbaşı Murat Eren'in avukatı Hüseyin Ersöz müvekkilinin tahliye edildiğini açıkladı.
Darbe girişiminde Akıncı Üssü civarında yakalanan ve serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün kullandığı 'SIR' plakalı aracın, Kaynak Holding bünyesinde faaliye
Rusya'nın Suriye'deki muhalifleri vurmak için İran'ın Hava Üssü'nü kullandığı iddialarını, İran meclis başkanı üzerinden yalanlarken, Rusya'dan gelen açıklama kafaları karıştırd�
Kırım yarımadasındaki askeri yığınaklar sebebiyle Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik şiddetlendi. Uzmanlara göre, Rusya'nın askeri yığınağının amacı savaş değil, Avrupa'yı bask
6 Ağustos’ta ABD bir rapor yayınladı, “İncirlik’teki nükleer bombalarımız tehlikede” denildi.
Batı medyası, Türkiye'ye karşı yürütülen ahlaksız algı operasyonuna İsveç Dışişleri Bakanı Wallstörm'ün destek vermesinin ardından dış basın da çirkin kampanyaya katıldı.
Çorlu Havalimanı'ndan havalanan eğitim uçağı, Ahimehmet köyü yakınlarına düştü.
İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Suriye'deki hedefleri vurmak için İran'ın Rusya'ya hava üssü tahsis ettiğini yalanladı.