Şimdilerde havsalaların almadığı bir dünyada yaşıyoruz. İnanılamayacak kadar fizik kurallarının dışında, fiziğe ve metafiziğe aykırı gerçekleşen bir takım kısır döngüler içe
Ürdün Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir eğitim helikopteri teknik arıza nedeniyle düştü, iki pilottan biri hayatını kaybetti.
Yazar Orhan Pamuk, canlı yayında Türkiye gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...
IKBY Başkanı Barzani, "Referandumun yapılması direk bir devlet ilanı anlamı taşımıyor, ancak Kürdistan halkının kaderi hakkındaki fikri ve iradesini ortaya koyacaktır" dedi.
Eyüp'te Büyük Osmanlı Derneği'ne gelen 2 şüpheli, uzun namlulu silahlarla dernek binasını taradı. Saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Ürdün Kralı Abdullah, kendilerine yardım edilmemesi durumunda daha fazla mülteci kabul edemeyecekleri uyarısında bulundu.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa İşbirliği Dairesi Başkanı Andrey Kelin, NATO hava sahası gibi bir kavramın olmadığını ileri sürerek, Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ih
Uluslararası Göç Örgütü, Avrupa'ya deniz yoluyla ulaşmaya çalışan 60'ı çocuk 368 sığınmacının yılın ilk ayında yaşamını yitirdiğini bildirdi.
İçişleri Bakan Efkan Âlâ, PKK'ya karşı operasyonların en yoğun şekilde devam ettiği Cizre ve Sur'da sona doğru yaklaşıldığını söyledi. Âlâ, Bülent Arınç'ın açıklamaları iç
Aydın’ın Söke İlçesi'nde otogarda ’canlı bomba’ düzeneği, silah ve bombalarla eyleme giden 2 terörist gözaltına alındı.
Genelkurmay Başkanlığından, Sur ve Cizre'deki operasyonlarda 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi.
Erdoğan, Bülent Arınç’ın “Dolmabahçe Mutabakatı’nı biliyordu” sözlerine, “Benim müsaademle yapıldığının iddia edilmesi dürüst bir hareket değildir” yanıtını verdi.
Yunan adalarına yasa dışı geçiş yapmak isteyen sığınmacıların bulunduğu tekne alabora oldu, 2'si bebek 9 kişi hayatını kaybetti.
İsrail-Mısır ilişkileri Mısır'daki darbeden bu yana iyiye gitmeye devam ediyor. Resmi İsrail kaynaklarına göre iki ülke arasındaki ilişkiler ve güvenlik konusundaki işbirliği tarihi zir
Erdoğan, Bülent Arınç'ın "Dolmabahçe Mutabakatı'nı biliyordu" sözlerine, "İddiası dürüst bir hareket değildir" yanıtını verdi.