Independent gazetesinin Ortadoğu muhabiri Patrick Cockborn, Suriye'de dengelerin Esad yönetimi lehine değiştiğini ve Kürtlerin Türkiye sınırını ele geçirmek üzere olduğunu söyleyerek "E
BM Genel Sekreteri Ban, "BM ve BM Güvenlik Konseyi'nde reformların olması, sadece Afrika'nın değil bilakis tüm dünya ülkelerinden gelen bir taleptir" dedi
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’daki bir Şii bölgesine yapılan saldırılarda 30 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını duyurdu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Rus uçağının Türk hava sahasını ihlâlini kınadı; "Eğer angajman kurallarına uyulmuyorsa ve bunun da gereğinin yapılması bizim beklentimizdir" dedi.
Diyarbakır ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler hakkında, 24 TV yorumcusu, gazeteci-yazar İlhami Işık, Star.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Suriye Geçici Hükümeti Sağlık Bakanı Cuma: “Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’ye destek konusunda Rusya ve ABD anlaştı. Her iki taraf da PYD’yi güçlendiriyor ama baş
Dışişleri Bakanlığı, Rusya Hava Kuvvetlerine ait bir adet SU-34 uçağının dün saat 11:46'da Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıklamasının ardından Rusya'da ilk açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ihlali yapan Rus savaş uçağı ile ilgili olarak 'Böyle devam ederse Rusya sonuçlarına katlanır' dedi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden çatışmalar şiddetlenirken, 1 güvenlik görevlisi şehit oldu 5 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Genelkurmay Başkanlığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 9, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 7 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Nijerya'da düzenlenen intihar saldırısında 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden çatışmalar şiddetlenirken, 13 güvenlik görevlisi yaralandı.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden denize açılan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 10 kişi hayatını kaybetti.
Nijerya'da, Boko Haram'ın üyesi olduğu belirtilen çocuk yaşlarında bir intihar bombacısı en az 20 kişiyi öldürdü.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "SAAB firmasının 4 modelinin fikri mülkiyet haklarını 40 milyon avroya satın aldık. Biz bu sayede verdiğimiz paradan çok çok daha önemli, zamanı