Beyda'da Husiler ile Hadi yanlısı HDG arasında çıkan çatışmalarda 13 militan ile 1 milis öldü
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Suriyeli mülteci sayısını açıkladı. Akdoğan, "Bugün itibarıyla Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 733 bin 784, 26 geçici barınma me
CHP'li Çiçek, “TSK’da cemaatçi yapılanmanın hala temizlenemediği iddiaları" için açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, "Sur UNESCO tarafından koruma altında. Onlar gelmeden ne yerel yönetim ne hükümet tek başına adım atamaz." dedi.
HDP Şanlıurfa milletvekili Osman Baydemir, "Çok açık söylüyorum, Türkiye'nin bir askeri darbeye gitmesini önlemenin çabasındayız" dedi.
İranlı yetkililer Hizbullah'ın elinde 100 bin adet füze olduğunu iddia etti.
Mısır ordusu tarafından su pompalanması sonucu Gazze sınırındaki bir tünel çöktü, 9 kişi enkaz altında kaldı
Filistin asıllı İngiliz akademisyen Dr. Azzam Tamimi, bölgedeki gelişmelere hem içeriden, hem de dışarıdan bakan bir göz olarak Haber10'un sorularını yanıtladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa'da yaşanan sığınmacı sorununa değinerek, éAilelerini korumak için göç eden insanların önünü kesemezsiniz' dedi.
AB Bakanı Bozkır, mülteci kabulünde nitelikli seçim yapılmasını kabul etmediklerini, seçimi BM Mülteciler Yüksek Kurulu sistemi içinde değerlendireceklerini söyledi. Bozkır, vize serbes
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ meslek içi eğitim çalıştayında konuşuyor.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'nin göçmen krizindeki rolüne ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Köprüden atlayan Erol Çetin'i intihara teşvikle suçlanan iki kadını yakalatan müzakereci polisin ifadesi ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'nin hak ihlâli gerekçesiyle Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuksuz yargılanmasına karar vermesiyle ilgili gerekçeli kararını açıklamasınına, "Anayasa mahkemesi
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, mezhepçi politikasını değiştirmesi halinde ülkesinin ilişkilerinde İran'la yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunu belirtti.