ITC Başkanı Salihi, "Kerkük, Tuzhurmatu ve diğer Türkmen bölgelerindeki referandumu kesinlikle reddediyoruz. Eğer birlikte yaşamak istiyorsak, çoğunluk veya azınlık diye bir halk olmamalı
Eski CHP Genel Başkanı Baykal, kendisine sorulan "2002'de Erdoğan'a neden destek oldunuz" sorusuna "Yoksa kepaze olurduk" dedi.
Kanun hükmünde kararnameyle (KHK) evlilik programlarının yayından kaldırılmasının önünün açılmasının ardından kanal yöneticileriyle bir araya gelen RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya k
Hürriyet te kalem oynatan Ahmet Hakan, MHPden kovulan ve yeni parti kuracağı iddia edilen Meral Akşener'le gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Akşenerin yeni partiye katılacağı i
IŞİD ile savaşmak gerekçesiyle Suriye'ye giren ABD'den 'ülkenin Kuzey Suriye'de kalıcı olacağını' söyleyen PYD'ye yalanlama geldi. Yapılan açıklamada 'IŞİD yenildikten sonra Suriyede
İstanbul Bayrampaşa'da bir işyerinde çıkan yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangında 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı açıklandı.
İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ'ün 'Emniyet yapılanması'na yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan ve "ByLock" kullandıkları gerekçesiyle meslekten ihraç edilen
'Arap ordusu bir savaşta ne zaman darboğazda kalsa arkalarından beş altı kişilik Yugoslav mücahidleri gönderilirdi.'
Kurbanlıkların kredi kartı, banka kredisi ve taksitle alınabileceğini belirten Diyanet, faize girilmemesi gerektiğini açıkladı.
Lüleburgaz'da bir etkinliğe katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Türkler arasında Azeri diye bir millet yok, onu Stalin hıyarı çıkardı' dedi.
ABDnin Savunma Bakanı James Mattis, Trump hükümetinin Afganistanda izleyeceği yeni politikayı belirlemeye 'çok, çok yakın' olduğunu söyledi.
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu.
İngiltere merkezli düşünce kuruluşu Henry Jackson Derneği, YPG için "vahşi terör örgütü PKK'nın Suriye kolu" tanımlamasını yaptı.
Yeni Şafak köşe yazarı Hayrettin Karaman, "Gavurdan dost, domuzdan post olmuyor" adlı bir yazı kaleme aldı.
Starbucks'ın kurucusu ve Başkanı Schultz, "Ahlak yapımız ve ülke olarak koruduğumuz değerler, şu an uçurumun kenarında. Amerikan tarihi açısından kritik bir dönemeçteyiz." dedi.