Seni kimler teşvik ediyor, hangi adresler destekliyor? Amerika ve İsrail
İspanya hükümeti, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) gayrimeşru referandumdan dolayı "üzüntü duyduğunu" açıkladı.
ABD Başkanı Trump, "(Askeri seçenek) tercih etmek istediğimiz bir seçenek değil ancak eğer etmemiz gerekirse bu Kuzey Kore için çok yıkıcı olacak." dedi.
Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı.
Başkan Trump, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, NFL futbolcuları arasında yaygınlaşan milli marşın okunması sırasında diz çökülmesine tepki gösterdi.
Başkentte, Mamak ilçesindeki bir inşaatın 2'nci katına beton döküldüğü sırada meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, sınır kontrollerinin 3 gün içerisinde Bağdat'a verilmemesi halinde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) çift yönlü tüm uluslararası hava uçuşların�
SETA, son dönemlerde artan gerilim ile gündeme gelen Türkiye ve Almanya ilişkilerini analiz ettiği yeni bir çalışma hazırladı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, iktidara gelenlerin sistemin sahibine dönüşmesi halinde, onlar için sonun başladığını ifade etti.
İran, Kuzey Irak'a olan ortak sınır kapılarını kapatmadığını bildirdi.
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumunu hakkında duygusal bir yazı kaleme aldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (Barzani'nin lideri olduğu) Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) temsilcisini arayıp "Türkiye'ye gelme" dedik.
Avrupa Birliği Irak'ta dün gerçekleştirilen referandumun ardından yayınladığı açıklamada üzüntü duyduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki tartışmalı referanduma ilişkin "Biz son ana kadar Barzani'nin böyle yanlışa düşeceğine ihtimal vermiyorduk, yanılmışız. İlişkilerimizin tarihteki en
Suriye yönetimi, terör örgütü DEAŞ'ın yenilgiye uğratılmasından sonra Kürtlerle özerkliği konuşabileceklerini açıkladı.