Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşlar gitmese bile muayeneye ücret ödüyor.
Alman Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesi, Rusya ve Türkiye ile ilgili önemli bir iddiada bulundu...
HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, ve Hür Dava Partisi Hüda Par Kurucu Genel Başkan Mehmet Hüseyin Yılmaz, Twitter hesabından önemli aç�
Dünyanın tepkisini çeken gazeteciden 'tekme' savunması!
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK'lılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Bir haber sitesine yaptığı, ''Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz'' açıklaması nedeniyle Cizre Belediye Başkanı İmret hakkında soruşturma başlatıldı.
Açık bir çatışma riski içermesine rağmen Selahattin Demirtaş’ın ihkak-ı hak çağrısı bazılarını hiç rahatsız etmiş görünmüyor!
“Hamd, alemlerin Rabbi Allah’a mahsustur” ifadesi Rusya’da ekstremist yani "aşırı uç" ifade olarak kabul edildi.
PKK'nın Doğu illerindeki gücü giderek zayıflıyor. Bunun son örneği Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşandı.
BM Sanat kuruluşu UNARTS Sisi'yi Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi
Baykan ilçesinde Jandarma Komutanlığı'nın yakınında bomba yüklü araç bulundu.
İngiltere'de yapılan bir ankette, göç akınından dolayı İngilizlerin yarısının AB'den çıkılmasından yana olduğu belirlendi.
Hava operasyonlarıyla ağır darbe alan terör örgütü PKK kışlık erzağını köylülerden çıkarmaya hazırlanıyor.
Ekonomide Avrupa Birliğini (AB) örnek alan Batı Afrika ülkeleri, Senegal'in başkenti Dakar'da bir araya geldi
Davutoğlu tarafından açıklanan geçici hükümette yer alan Prof. Dr. Ayşen Gürcan, ilk başörtülü kadın bakan oldu.