Sosyal Medya

Güncel

PKK'nın hedefinde Cizre'den sonra Yüksekova var!

İstihbarat birimlerinden korkutan uyarı: Terör örgütü PKK Yüksekova'yı Cizre'ye dönüştürdü.



Terör örgütü PKK’nın Şırnak’ın Cizre ilçesinde hayata geçirmek isteyip baÅŸaramadığı “kurtarılmış bölge” uygulamasını bu kez Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde devreye sokmaya çalıştığı belirlendi.

DAÄžDAKÄ° TERÖRÄ°STLER Ä°LÇEYE Ä°NDÄ°!

Ä°stihbarat birimlerince hazırlanan rapora göre, bölücü terör örgütü “dışarıdan gönderiler gruplarla” Yüksekova’yı ele geçirmek için Cizre benzeri hazırlıklar yaptı. Bu amaçla Hakkari daÄŸ kırsalındaki bazı teröristler ilçeye gönderildi.

ELEKTRÄ°K KESÄ°LDÄ°, HENDEKLER KAZILDI!

Hakkari ValiliÄŸi’nce artan terör olayları nedeniyle 26-28 AÄŸustos ile 10-11 Eylül tarihleri arasında sokaÄŸa çıkma yasağı ilan edilen Yüksekova’da trafolara yapılan sabotaj sonucu ilçede elektrikler kesildi. VatandaÅŸlar bu durumu protesto etmek için tencere tava çaldı.

Yüksekova’daki tablonun kötüye gittiÄŸi, PKK’lı gruplarla polisin her an çatışmaya girebileceÄŸi ifade edildi. Ä°lçede faaliyet gösteren YDG-H unsurları kırsaldan gelen teröristlerin kontrolünde hendekler kazıp barikatlar kurdu.

Ä°stihbarat raporunda, PKK’lı tüm unsurların ilçeyi düÅŸürmek amacıyla “iki misli” hazırlık yaptıkları belirtildi. Teröristler ve milislerce ilçenin çeÅŸitli noktalarına 40’a yakın “tuzak bomba” yerleÅŸtirildiÄŸi yönünde duyum alınan raporda ÅŸu bilgiler aktarıldı:

FÜNYELERÄ°N BAÅžINDALAR

-Mahalle giriÅŸlerine yerleÅŸtirilen El Yapımı Patlayıcıların (EYP) kontrolü daÄŸdan gelen teröristlerin kontrolünde -Örgüt iÅŸi saÄŸlama alıp EYP’leri infilak ettirecek fünyelerin başına bizzat teröristleri koydu.

-Orman ve YeÅŸildere baÅŸta olmak üzere 10 ayrı mahallede hendekler kazıldı ve bombalar tuzaklandı.

-Kandil yönetimince “sabıkalı” olan milisler bu sefer kendilerini ispat etmek için her türlü eylemi yapmaya hazırlanıyor. Bu milislerin amacı göze girmek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.